|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
דיון|פיתוח מערכות עם רישיון - איך ?
שלום לכולם ,
בזמן הקרוב אני הולך לפתח מערכת מסוימת שאני רוצה לשווק. הייתי רוצה לשמוע דעות איך לבנות את כל עניין הרשיונות של המערכת ? איך מאבטחים דבר כזה ? ואיך הכי מומלץ לדעתכם לעשות את זה?. כמובן שמדובר בסביבת PHP תודה לכולם , דיון מהנה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר חדש
|
תראה... זה נושא יחסית מסובך שמצריך עורך דין המתמצא בדיני מחשב \ קניין ...(אני לא יודע מה בדיוק אבל זה דורש יעוץ)
בגלל שישבתי אצל כמה עורכי דין בחיים שלי ובתור אחד שאין לו הרבה כסף הייתי ממליץ לך לחפש בגוגל רישיונות חינמיים שתוכל להשתמש בהם. נסה לקרוא על GNU או GPL אם אני לא טועה GNU זה הרישיון של לינוקס , אתה יכול לקרוא עליו , אני חושב שהרישיון אומר שמותר למכור את הקוד ושימוש מסחרי מטעם הקונה צריך להעשות באישור(שוב אני לא עורך דין ואף פעם לא התעניינתי) נסה לקרוא על הרישיון קצת פה http://www.gnu.org/licenses/licenses.html וקצת פה: http://www.guides.co.il/download.php?guide=26 good luck |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אני יותר מתכוון מבחינה תפעולית ב PHP איך להקים מערכת של רישיונות. עוד? |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
לבד? לא הייתי ממליץ.
זה אחד הדברים היחידים שהייתי ממליץ לך להשתמש במשהו מוכן - אפילו לשקול לקנות מערכת - מאשר לפתח אחת משל עצמך. אגב, Zend לדעתי מאפשרים משהו חמוד עם זה. לא ניסיתי. |
![]() |
![]() |
# 5 |
אושיית הוסטינג
|
כותבים קובץ, שנדרש לכל המערכת ובלעדיו המערכת לא פועלת.
קונים רישיון ל-ioncube. מצפינים את הקובץ עם Ioncube, מוסיפים תאריך תפוגה ואייפי שעליו תרוץ המערכת(את הנתונים האלה מזינים בעת ההורדה/קנייה של הסקריפט). מוסיפים cron לקובץ עצמו (הוא הרי נדרש ע"י המערכת בכל הרצה). שיבדוק מול השרת שלך, אם הרישיון הוארך/עדיין בתוקף, במידה ונדרש לחדש את הקובץ, השרת שלך מכין גירסה חדשה של הקובץ עם ההגבלות החדשות והקובץ "מוריד" את עצמו מחדש.
# 6 | |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
ציטוט:
זה לא הכי כיף מערכת רשיונות. עדיף להכין משהו פשוט לדעתי, ולכלול בעלות הרישוי אירוח של הסקריפט אצלך בשרת. ככה רק לך יש גישה לקבצי המקור. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|