|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
שווה לקנות דומיין בשביל למכור?
האם שווה לקנות דומיין היום בשביל למכור אותו?
או שזה עסק חלש מידי? |
![]() |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
|
שוק של קנייה ומכירת דומיינים הוא שוק הדומה לשוק הנדל"ן,
ממש לא מדובר בשוק חלש.. כל תלוי כמובן באיזה דומיין מדובר. יש דומיינים שנקנים ב-80 שקל ואחרי 5 שנים נמכרים במאות אחוזי רווח, יש אנשים שכל ההתעסקות שלהם באיטנרנט זה לתפוס דומיינים על מנת למכור אותם בעתיד. (דומיינרים) לא מדובר בשוק חלש, אבל איזה דומיינים אתה מחפש לקנות כהשקעה? דומיינים co.il לא ניראה לי שתמצא משהו שיביא לך תשואה כ"כ גדולה כי הרוב כבר תפוס. אבל אם אתה מסתכל על העתיד הרחוק יותר (6-7 שנים) אז בהחלט כן. אבל אם יש com מסויימים שאתה יכול לתפוס ולקדם זה בהחלט יכול להביא רווחים טובים הרבה יותר אבל צריך כאן התמדה והשקעה. כמובן שב .com יהיה לך קשה הרבה יותר למצוא משהו טוב, אבל יש הרבה פעמים שדומיינים לא מחודשים וכו'.. יש כל מיני אתרים ושיטות. שיהיה לך בהצלחה.
# 3 |
חבר בקהילה
|
אני לא מיתכוון למשהו גדול, אלה דומיין ישראלי עם שם טוב ולמכור אותו כאן בפורום במחירים סבירים...
זה שווה? או שחבל לי על הזמן והכסף? |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
השוק בארץ לא גדול
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
איך בדיוק השוק הזה הולך??
כאילו מאיפה אתה יודע מה יהיה שווה בעוד שנה שנתייים?? ואיך מקדמים דומיין?? כאילו זה אשכרה דבר שצריך ללמוד יש על זה מאמרים והכל?? |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
אם בן אדם עם אמצעים פתאום ירצה דווקא את הדומיין שקנית - הרווחת. אם לא, הפסדת.
98% שאם תקנה דומיין ישראלי היום ותמכור אותו מחר כמו שקנית אותו - לא תקבל עליו שקל יותר, כי אותו אדם יכל לקנות אותו בדיוק כמוך והוא פשוט יעבור לדומיין הבא שהוא רצה. |
![]() |
![]() |
# 7 |
עסק רשום [?]
|
אחי, כל היופי בדומיינים זה שיש להם וותק, וככה הם מועילים בקידום.
לא, אם רשמת דומיין לפני שנה והוא עוד מכוון ל ns של הספקית דומיינים זה לא ניקרא וותק.. וותק נוצר ע"י זה שיש עליו אתר או אפילו סתם דף עם כמה מילים על הדומיין.. זה וותק אמיתי. ולגבי מכירה של דומיינים בפורום, אתה יכול להריץ חיפושים אם תמצא שמות נחמדים אז אני חושב שתוכל למכור אותם בכמה עשרות שקלים יותר, אבל הרווחים שלך לא יהיו מי יודע מה, ועדיף לעשות רווחים כאלה בצורה אחרת.
# 8 |
חבר בקהילה
|
הבנתי
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|