|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
פרסום|עוד לוגו עם אייקון שלי הפעם ניסיתי גם לשפר את הפונט
# 2 |
חבר מתקדם
|
תשמע בוא אני אתן לך כמה עצות כלליות
1. תוריד כבר את הקרדיטים התקועים האלו!!! גם ככה אתה שם אותם על רקע אחיד זה לא עוזר לך בשיט בצייר אפשר למחוק אותם הם סתם מכערים 2. אם אתה נכנס לקטע של הלוגואים חזק תעבור לאילוסטרייטור.. בגלל שהאילוסטרייטור לא עובד על פיקסלים אלה על וקטורים, מה שזה אומר שכל מה שאני יוצר שמה אתה יכול להגדיל\להקטין אותו בלי שהוא ייצא מפוקסל.. ואם אתה תעשה פתאום לוגו לבן אדם רציני והכל והוא יירצה את הלוגו בגודל מסויים ואז הוא מחליף אתר או משהו והוא צריך את הלוגו בגודל אחר.. זה ייצור בעיה או שאם הוא רוצה להביא את הלוגו לדפוס 3. אתה עושה מרווח גדול בין כל אות לאות.. שמתי לב שזה ככה בכל הלוגואים שלך.. 4. לא ממליץ לך לשחק יותר מידי עם אפקטים על הניק עצמו. זה נראה חובבני.. תעשה צבע אחיד\גראדיט עם 2 צבעים תוסיף אולי איזה מין אלמנט כזה לכל אותו מסגרת כזאת יפה או לא יודע מה וזה ייראה יותר נקי.. בהצלחה דרך אגב האייקונים שאתה עושה נראים אחלה.. פה קצת השילוב של החום עם הירוק לא כזה מי יודע מה אבל בגדול נראה טוב Last edited by Texture; 05-02-11 at 12:13.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
סבבה תודה רבה,
אני פשוט מפחד לעבור לאילוסטרייטור P: אף פעם לא עבדתי עם אילוסטרייטור ואני לא יודע איך זה ממש.
# 4 |
חבר חדש
|
שמע אני מחזק את מה שכתבו פה.. אילוסטרריטור זה הדרך הכי טובה (לדעתי) ללוגואים.. תלמד טיםפה זה רק נראה מסובך שתתחיל עם ווקטור אתה לא תפסיק חח .. ד"א הכיוון נחמד אבל הביצוע היה יכול להיות הרבה יותר טוב
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|