![]() |
# 1 |
חסום
|
עד מתי בעיות קטנת
אני עושה
קוד:
if (alert(""+data)) { מדפיס לי yes אני עושה קוד:
if (data == "yes") { לא נכנס לי לתנאי... :\ הקוד : קוד:
$(document).ready(function() { $("#login_form").submit(function() { $("#msgbox").removeClass().addClass('messagebox').text('טוען...').fadeIn(1000); $.post("mod/do_login.php",{ username:$('#username').val(),password:$('#password').val(),rand:Math.random() } ,function(data){ if ( data == "yes" ) { $("#msgbox").fadeTo(200,0.1,function() { $(this).html('מתחבר.....').addClass('messageboxok').fadeTo(900,1,function(){ document.**********'index.php'; }); }); } else { $("#msgbox").fadeTo(200,0.1,function() { $(this).html('הפרטים שהכנסת שגוים...').addClass('messageboxerror').fadeTo(900,1); }); } }); return false; }); $("#password").blur(function() { $("#login_form").trigger('submit'); }); }); |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
כניראה שלא למדת Java אף פעם
![]() בJavaScript כמו בJava לא ניתן להשוות ערך של מחרוזת למחרוזת אחרת בצורה שרצית אלא יש לעשות שימוש בפעולה equals שהיא חלק מהאוביקט String. לכן תשנה את התנאי לי: PHP קוד:
# 3 | |
Whatever
|
ציטוט:
והקוד: קוד:
<script type="text/javascript"> var data = "yes"; if (data == "yes") alert("YES"); else alert("NO"); var data = "no"; if (data == "yes") alert("YES"); else alert("NO"); </script>
![]() |
# 4 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
תעשה alert (typeof data);
קשה לי לחשוב למה זה, אולי זה לא String או משהו.. הכי פשוט תעשה קוד:
if (/^yes$/.test(data)) { statement; } |
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
כי זה אכן לא String זה HTTPRESPONSE
# 6 | ||
חסום
|
ציטוט:
ציטוט:
הראשון שגיאה השני לא נכנסס עדיין ו type מחזיר string Last edited by Skfir; 26-12-10 at 17:36.. |
||
![]() |
![]() |
# 7 |
חסום
|
מישהו...??
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|