|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)
|
מספר דומיינים שווים בעברית למכירה
הי,
קניתי מספר די רב של דומיינים, יש לי כמה מובחרים, תוכלו ליעץ על הערך שלהם? שימו לב לאחרון, מילת החיפוש "להורדה" הגיע ל 5 מליון בגוגל בישראל. שאלה נוספת, האם זה נכון שגם סיומת org.il אטרקטיבית כיוון שיש רק 2 סיומות il? Co.il יומהולדת פלשתינה חהחהחה אלבום-מעוצב נופשבצפון נופש-בצפון צפייה-ישירה אוכל-אורגני חחח טקילה בלוז המוח מיוזיק האלבוםשלי אלבוםמעוצב צמחונים טבעונים יצירות מהזה Org.il פלסטין אוכלאורגני היי-טק פרקליטים למכירה ידשניה להשכרה לוחדרושים חופשהבצפון נופשונים לוח-דרושים יד-שניה צימר-בצפון חופשה-בצפון להורדה שקלים שפות ברכות הפורום הפורטל כרטיסיברכה Last edited by erancohen; 05-01-11 at 15:34.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
אחלה דומיינים .. אבל קשה להעריך את השווי שלהם כי זה הכל חדש.. מה שבטוח זה שהערך שלהם עוד יעלה..
חח אני הייתי הראשון שעשה ב livedns את co.il.להורדה אבל התחרטתי והתקשרתי לבטל. הדומיין הזה לא נראלי משהו. אם אתה רוצה לקדם אותו תוכל להציע למי שמועניין שישתמש בסאב דומיינים למשל: org.il.סרטים.להורדה org.il.שירים.להורדה וכו'.. חסרון נוסף שיש לדומיין הזה זה שהוא חייב להיות אתר הורדות חוקי. דומיינים ישראלים שמשמים להורדות אסורים. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|