|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
ביקורת | seofree.co.il - קידום אתרים בחינם
# 2 |
חבר בקהילה
|
עיצוב נחמד מאוד אבל יש קצת על מה לעבוד שם
בהצלחה לך ! |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
אתר יפה
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
יצירת עמוד תוכן באתר אחר המוציא קישורים לאתר שאי צריך לקדם היא טובה, אבל... ויש פה אבל ענק האתר עצמו אינו ממוקד על נושא, משמע ככל שיעלו עוד מאמרים בכל מיני נושאים שונים האתר יאבד מהמשמעות הקידומית שלו ויהפוך לאתר שעוסק בכל הנושאים כולם... מעצם כך שאינו אתר חדשות הוא למעשה יעשה את האפקט ההפוך, ויוריד מערך הקישורים היוצאים ממנו עד לכדי נזק לאתרים אליהם הוא מקשר... זה לא קידום אתרים, זה לעשות צחוק.. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר על
|
תודה.
תודה. ציטוט:
אתה צודק שהאתר יעסוק בכל מיני נושאים. ולא צודק - אתר עם נושאים שונים, ממתי הוא לא מקדם? (זאפ וכדומה) שיש שם אלפי נושאים - ועדיין זה אתרים חזקים. האתר עצמו על קידום אתרים והדפים - דל דף על נושא אחר, איפה הפסול בזה?
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
במה האתר שונה מאתר מאמרים?
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר על
|
אז זהו, באתר מאמרים, דף המאמר, לא מתמקד רק בנושא המאמר.
שים לב, הדף של המאמר מקשר לעוד עשרות (במקרה הטוב) מאמרים אחרים. ככה שערך המאמר בדף - והקישור - יורד. בעוד שאתרי מאמרים מגבילים אותך בקישורים יוצאים, אני לא (כמובן בפרופורציה). בעוד שאתרי מאמרים 90 אחוז מאמרי זבל - אני בודק כל מאמר, ומקפיד על תוכן יחודי..
# 8 |
חבר בקהילה
|
לא נכנסתי לעובי הקורה, אבל יש דבר אחד שמציק בעין ישר שנכנסים ומדפדפים פה ושם.
אני משתמש בGOOGLE CHROME ככה שאני לא יודע להגיד לגבי דפדפנים אחרים, הטקסט מאד מאד מאד קטן ברמה דיי קיצונית. בתור אחד שב"ה רואה מצויין לא התקשיתי לקרוא (בפורום חשים בזה..), אבל אחרי דקה-שתיים זה כבר התחיל לקפוץ לך לעין... |
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר על
|
ציטוט:
תודה בכל מקרה.
![]() |
# 10 |
חבר חדש
|
אהבתי את האתר :]