|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
WIN FORMS - קריאת טקסט מtextBox חדש שנוצר בקוד עצמו
קודם כל זה הקוד:
קוד:
TextBox textBox1 = new TextBox(); textBox1.Name = "textBox1"; textBox1.Location = new Point(10, 10); if(textBox1.Text=="") textBox1.Text = dRow.ItemArray.GetValue(1).ToString(); textBox1.Size = new Size(70, 10); עכשיו נגיד אני רוצה לקרוא את הטקסט שלו (textBox1.Text), איך אני עושה את זה? אני כמובן מדבר איך אני עושה את זה מפונקציה אחרת בתוך אותו FORM, לדוגמא: קוד:
private void newBox() { TextBox textBox1 = new TextBox(); textBox1.Name = "textBox1"; textBox1.Text = "hellow"; } private void readText() { newBox(); MessageBox.Show(textBox1.Text); } הסברתי את עצמי הכי טוב שאני יכול, מקווה שהבנתם ויש למישהו כיוון לעזור לי אני ישמח. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
היי מתן, בהנחה ומדובר בC#:
שים לב לSCOPE של המשתנים שלך (איפה הם מוגדרים). משתנה שמוגדר בתוך פונקציה, רק הפונקציה תכיר אותו. משתנה שמוגדר בתוך מחלקה (כPrivate) רק המחלקה (כל הפונקציות שבמחלקה) יכירו אותו. משתנה PUBLIC הוא בעצם משתנה שנחשף גם מחוץ למחלקה (שירות שהמחלקה מספקת). הבעיה היא שהגדרת את Textbox בתוך newBox(), אז רק newBox מכיר אותו אתה צריך להעביר את שורת ההגדרה מחוץ לפונקציה, ואז 2 הפונקציות יכירו אותו כלומר, לרשום את TextBox textBox1 מחוץ לפונקציה ובתוך הפונקציה להכניס למשתנה (בלי להגדיר אותו) את הערך: textBox1 = new TextBox(); במידה וזה לא תכנות מונחה עצמים, אז כל מה שכתבתי עדיין תקף, פרט לכך שאין כזה דבר משתנה private וpublic, תוכל לקרוא מכל מקום בקוד למשתנה שתגדיר מחוץ לפונקציה (משתנה גלובלי). מקווה שעזרתי. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|