![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
איך למדתם לתכנת?
שלום לכל חברי הפורום,אני מעונין להתייעץ אתכם כיצד אתם למדתם לתכנת?.
אני רוצה ללמוד תיכנות בשפת האינטרט PHP כדי לבנות מערכות ו"לשחק" איתם קצת נסיתי אתר ישראלי שהמליצו לי עליו אבל הכל נראה לי מסובך מדי ולא ידעתי אפילו מאיפה להתחיל מה אתם אומרים ללכת על קורס?,ואשמח לשמוע איך אתם למדתם
# 2 |
חבר מתקדם
|
אתה לא הראשון ולא האחרון שהיו לו בעיות בהתחלה.
כמוני וכמו כולם זה כמו שאתה לומד סינית עכשיו , זו שפה חדשה , מה שאתה צריך זה אחד שידריך אותך והכי חשוב זה לעשות לעצמך דוגמאות , מה שאתה לומד ככה תכתוב בקומפיילר ותשחק עם זה ואז תראה מה כל דבר עושה אם אתה רוצה אני יכול להסביר לך קצת בפרטי. |
![]() |
![]() |
# 3 |
Winner
|
תוריד סקריפטים חינמיים ותשחק קצת עם הקודים שלהם, לי מאוד עזר
![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
כזה נכון , ממליץ על מה שזה שמעלי אמר.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
תלמד קודם את הבסיס באינטרנט (תנאים ,לולאות ,מערכים ,SQL)
אחרי שקראתה לפחות 2 מדרכים בכל נושא תוריד מערכת עם קוד פתוח ותערוך את כל הקבצים - תמחק\תוסיף ועם הזמן אתה כבר תבין מה כל פונקציה עושה. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
מזאת אומרת להוריד סקריטפים חינמיים?
איזה
# 7 |
Winner
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
סקריפטים מוכנים זה להוריד קוד של אתר , ולהתעסק איתו טיפה לראות מה קורה אם משנים פה או שם .
|
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני אישית ניסיתי דרך ספרים, אתרים, מאמרים ומה לא.
לא עזר לי. קראתי קודים של אחרים, למדתי אותם מה שלא הבנתי(פוקנציות) חיפשתי בגוגל ולאט לאט הכל נלמד.
# 10 |
חבר חדש
|
הקודמים מעלי הסבירו לך בצורה יפה איך מתחילים ללמוד בעזרת מדריכים וצפיה בקודים מוכנים,
הרבה ניסוי ותהייה, גם שאתה כבר בשלבים מתקדמים בתכנות. בכל מקרה זה לוקח זמן, והרבה זמן. להתעסק עם תיכנות זה עניין שנים. אז אם קצת קשה לך בהתחלה תזכור שזה לא כל כך נורא. [= בהצלחה! |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|