|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
S.O.S האתם נעלם לי לחלוטין מגוגל! והייתי מקום ראשון!
זה פשוט מפחיד!
העברתי את האתר לפלטפורמת וורדפרס אתמול. ואחרי ימים של עבודה, התאמה ל SEO שיפור ביצועי קאשינג, הוספה של SITEMAP, הרשמה לגוגל וובמסטרס ואנליטיקס והכל פשוט פרפקט. הוספתי לינקים לאתר בעוד כמה מקומות אפילו(איזה 10 דפים לפחות באתר עם נושא קשור, וכו').. הכלים שלי ל SEO הניבו תוצאות מעולות!, אין לי שום תוכן מוסתר באתר(רק בעמוד בית יש תוכן שהוא HIDDEN בגלל אפקטים של JQUERY שהוא מחליף בינהם, באמת סטנדרטי..), אין תוכן כפול, הפניות 301 מעמודים רלבנטים באתר הישן, הכל! ואחרי שאני מבסוט מכל זה, היום אני מקיש "כושר קרבי" בגוגל(הייתי מקום ראשון) ולא רואה את האתר!, ניסיתי גם "צוות יהונתן", ו"הכנה לצהל"(גם מקומות ראשונים בשניהם) וכלום!, ניסיתי להקיש את ה URL והגעתי רק לעמודים פנימיים באתר הישן, לא עמוד הבית. WTF?? אשמח לעזרה!, תודה. http://www.kravi.org בקו. *לא שלחו לי שום הודעה בגוגל וובמסטר.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
אוקי תודה.
האם גם אתר משודרג נכנס לארגז החול? והאם כשהוא יצא משם הוא יחזור לדירוגים הראשונים כמו שהיה? או שאאלץ לצבור את ייתרון הזמן מחדש. *שלחתי להם גם מייל לגבי סריקה מחדש :| (דרך כלי הוומאסטרס). *** שחכתי לציין שבנוסף לשידרוג גם עברתי שרת לאנגליה מארה"ב Last edited by AlmogBaku; 12-11-10 at 01:45.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
אחראי פורום
|
האם שינית כתובת לעמודים בלי לבצע העברת 301? אני רואה שכן וזה כנראה הדבר אשר גרם לירידה הגדולה במיקומים שלך.
תסתכל לדוגמא על הדף www.kravi.org/Articles/מסע_חולצה_09/ - עכשיו כשגוגל מנסה להיכנס ולראות מה חדש פתאום מופיע לו הודעת שגיאה... |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
על פניו נראה שההפניה לא בוצעה כראוי.
הפנייה בצורה לא נכונה עשוייה ל"מחוק" את התוצאות הקידום. חשוב לפני ביצוע הפניה כזאת למפות את כל הדפים באתר. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
עמודים שנמחקו לא נעשתה העברה לגביהם
השאר הועברו כראו. |
![]() |
![]() |
# 8 |
אחראי פורום
|
אז כנראה שהעמודים שעליהם הסתכלתי הם כל האלה שנמחקו (שאגב - כמובן שאם נמחקו הרבה עמודים זה גם יכול להביא לטלטול קל).
אם השינוי בתוצאות קרה ממש אחרי השינוי באתר - הייתי נותן לגוגל 4-5 ימים "להבין מה קרה פה", לאחר מכן אני משער שהתוצאות יחזרו לרגיל. מי שכתב כאן על ארגז החול מטעה את פותח האשכול. לא רק שקיומו של ארגז החול מצוי בספק, ארגז החול (אם הוא קיים) משפיע על דומיינים ואתרים חדשים... |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
כן נמחקו בהחלט הרבה עמודים.. אבל זה כל מיני דברים קטנים שאין טעם להעביר אותם(למשל עדכונים וכד')..
קראתי כתבה שנערכה עם עובד גוגל ישראלי(לפני כמה ימים), מומלץ לקרוא אגב: http://www.newsgeek.co.il/ask-a-googler-project/ והוא כותב שם ששינוי מהותי בתוכנה של האתר עשוי להוביל לשינויים כאלו.. חשוב לציין שהוספתי גם SITEMAP וביצעתי הרבה הפניות 301 ושופרו ביצועים ניכרים בקאשינג ובחוויות המשתמש בכלל.. והכל כמובן גוגל אמורים לדעת!(אהם וובמאסטרס טולס סאקס אהם). |
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר על
|
ציטוט:
בהצלחה |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|