![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
|
בגרויות עירוניות?
מה קורה חברים?
לפני שנה הגיע אלי בדואר פתק עם כל מיני בגרויות שאפשר לעשות מחוץ לבית ספר, בשעות הצהרים וזה במקצועות שאין בכל בית ספר למשל כמו 5 יחידות מנהל עסקים רפואה וכאלה.. עכשיו אז זה לא דיבר אלי, אבל היום כן, ואני רוצה לעשות את ה-5 יח"ל מנהל עסקים האלה. פשוט יש לי גם זמן וגם בסוף אני לא עושה בגרות בפיסיקה וכל זה. התקשרתי לעיריית ירושלים הם לא ממש יודעים על מה מדובר, אתם יודעים למה אני מתכוון? תודה
# 2 |
חבר מתקדם
|
אולי עתודה?
איזה כיתה אתה? |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
אני יודע שאפשר להגיש בקשה להגשת עבודת גמר במקום בגרות.
http://cms.education.gov.il/educatio...er/default.htm |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר על
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
אתה צודק שהעבודה צריכה להיות מוקפדת. יש צורך בהמלצה של המנהל ואחר כך אישור משרד החינוך (בדרך כלל נותנים לתלמידים מצטיינים).
העבודה מקיפה מאוד אבל צריך לזכור שאתה לומד המון כשאתה עושה עבודה על מקצוע שאתה אוהב מאשר מבחן בגרות (יש ניסוי שאמור להחליף את חלק מהבגרויות לעבודות כחלק מתכונית הלימודים). |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
ממה שאני יודע נותנים את זה לכל מי שיש לו מוטיבציה, וזה עובר קודם כל אישור של המנחה שלך ואז של משרד החינוך. המנהל לא ממש קשור..
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר על
|
ציטוט:
"ההצעות יוגשו לעיון ולחוות-דעת הפיקוח, לאחר שנדונו ואושרו על ידי ועדה בית-ספרית ונמצאו ראויות להגשה. בוועדה ישתתפו: מנהל בית-הספר, מחנכו של התלמיד, מורה-המקצוע והמורה האחראי על עבודות-הגמר. בוועדה יידונו, בין השאר,הישגיו הלימודיים של התלמיד ויכולתו להתמודד עם סוג זה של מטלת-לימוד עצמית. להכנת עבודות-גמר יש לכוון תלמידים בעלי יכולת לימודית טובה מאד בעלי הישגים לימודים מתאימים." |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר על
|
אתה מראה לי דברים מהפרוטוקול, אני אומר לך מה קורה בפועל, מניסיון
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר חדש
|
למיטב ידיעתי,ניתן לגשת לכל מבחן בכל מקצוע באופן אקסטרני.
# 10 |
חבר על
|
אכן אפשר אך לא אם אתה לומד בתוך מסגרת - ואם כן, אז אתה צריך לגשת עם ציון מגן שביה"ס מחוייב לארגן לך ע"י מתכונת, לא משנה אם הוא מלמד את זה בדר"כ או לא
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|