|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
ביקורת | סטטוסים לפייסבוק
אוקי שלום לכולם - אתר חדש לרשת עלה,
האתר עוסק ב סטטוסים לפייסבוק | מדריכים לפייסבוק | סרטונים מצחיקים , לאתר מערכת מקצועית + דומיין מקצועי. העיצוב ברמה טובה + בכל אופן נשאר פינישים קטנים לסיום של 100% היתי רוצה לקבל ביקורת על המערכת - הרעיון - העיצוב - המבנה - הדומיין (על הכל בקיצור חח) *יש לציין שכל אתרי הסטטוסים שנפתחו פה נפתחו לאחר שהתחלנו כבר לעבוד על האתר וממש לא העתקנו מאף אחד! כתובת לאתר: http://www.Forface.co.il - עזרים וסטטוסים לפייסבוק Last edited by Pheon!x; 07-10-10 at 20:34.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
אחראי קהילה
|
יש דרך להביע דעה.
הודעות לא מתאימות נמחקו. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
האתר קצת לבן, הייתי מחליף עיצוב, הדומיין חמוד +
הסטטוסים יש חלק מקוריים שעוד לא ראיתי בשום מקום ויש חלק שהם בכל האינטרנט אז אני מניח שהם מועתקים. סה"כ משפטים חמודים, עיצוב לא ממש אהבתי.
# 4 |
חבר בקהילה
|
למנהל האתר ,..
בהמשך לעובדה שהייתי בחלק נרחב (פסיבי) של תהליך הבנייה, אני אתן את הביקורת שלי - שהיא תהיה נוקבת מתמיד : ) עיצוב - משעמם מלהפליא , חוזר על עצמו כפי שציינתי לך בפרטי, ובמקום שהוא ידליק אותי הוא מכבה אותי. (חשוב לציין שמדובר רק על הבלוקים) תכנות - בסדר באופן יחסי , מלבד "הקבוצות שלנו" עבודה נקייה למראית עין, יחד עם זאת האתר לא עומד בתקני W3C מבחינת הקוד , מבחינת הcss - פרפקט. תכנים שהאתר מקנה - תכנים טובים ברובם , בעייה מאוד חמורה שאין חלוקה לדפים במשפטים, סרטונים וכו' ... מה יהיה עוד שנה? אלוקים ישמור. אופטימיזציית קוד ומבנה - דרוש בעל מקצוע שיהיה לך בהצלחה אחי היקר, מעבר לכך אני גם כן אדאג לעזור לך לפרסם וח'ברה - בהתחשב בשאר אתרי הבד של פייסבוק זהו האתר הטוב ביותר! אין ספק.
# 5 |
חבר חדש
|
תודה רבה על הביקורת המפורטת - אני אשתדל לשפר בהתאם למה שאמרת פה,
אשמח לעוד ביקורות מהסוג הזה ..
# 6 |
חבר מתקדם
|
אתר מצוין, אהבתי מאוד את העיצוב (:
בהצלחה ![]()
# 7 |
חבר בקהילה
|
לא אהבתי במיוחד את העיצוב .. מבולגן מידי ולא ברור.
הדגש באתר אמור להיות על הסטטוסים וזה נאבד בעיצוב. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר חדש
|
אוקי אשמח לעוד ביקורות קצת יותר מפורטות
# 9 |
חסום
|
אחשלי מי תיכנת לכם את האפליקציה לפייס?
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר חדש
|
העיצוב סביר ביותר...
יש חלקים יפים, ויש חלקים שדרושים שיפור- לדוגמא "הוסף משפט" והכפתורים האלו.. הם ענקיים וקצת לא מתאימים למיקום בו הם נמצאים. בהצלחה חבר ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|