![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
שאלה בקשר לקידום בגוגל
שלום יש לי אתר העלאת תמונות גדול מאוד (סיז)
לאתר מעלים אלפי תמונות ביום ובאתר יש מיליוני תמונות רציתי לנצל את זה ולעשות שגוגל ימצא את התמונות ויראה אותם גם בחיפוש הרגיל ולא רק בחיפוש תמונות מה שעשיתי בנתיים זה ששם הקובץ יהיה הכותרת של העמוד וגם ב alt שלתמונה מה עוד אפשר לעשות שגוגל ימצא את התמונות עשיתי חיפוש בגוגל שימצא תמונות מהאתר שלי והוא מוצא רק תמונות מתוך גלריות באתר שלי אבל תמונות שהעלו ישר בלי גלרייה זה לא קולט שם אז הבנתי שכנראה צריך עמוד שיפנה לתמוונת ואז יראו אותם אז מה כדאי לעשות מפת אתר עם כל התמונות באתר בעמודים וכחה לכל עמוד יהיה מפנה זה יעזור? אני מבקש רק מי שמבין טוב בזה שיענה לי כדי לא לבלבל אולי וגם אם יש מישהו שיש לו עוד רעיון מה לעשות בקשר לזה שיצור איתי קשר תודה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
אחראי פורום
|
יש בעייתיות במה שאתה אומר.
הדפים של התמונות שלך הם חסרי תוכן ייחודי - כל העשרות אלפי דפים של התמונות שלך - הם אותו הדבר, חוץ מבעצם כתובת התמונה. אם תנסה לדחוף את זה, גוגל אולי יאנדקס - אבל אף גולש לא יגיע אלייך ככה אם אין ממש תוכן שונה, כי גוגל פשוט לא יציג את זה כשמחפשים משהו רלוונטי. תעודד אפשרות של העלאת תיאור לתמונה, ואז אולי יצא משהו. אבל במצב הנוכחי? חבל אפילו לנסות, בשביל גוגל כל הדפים של התמונות שלך, מבחינת תוכן - הם אותו הדבר. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
תודה רבה בכל מקרה זה מה שהגיע אלי ממישהו שמבין
ליצור מפת אתר המתעדכנת אוטומטית בכל פעם שמתווסף דף. זה בעצם חובה באתרים גדולים כמו שלך. מפת אתר מסייעת לגוגל לסרוק את אתרך טוב יותר. את הקישור למפת האתר יש להציב בדף הבית. חוץ מזה כדאי ליידע את גוגל על קיומה של מפת אתר דרך הכלי של גוגל web master tools: https://www.google.com/webmasters/tools/home?hl=iw אני צריך מישהו שיעשה לי את זה בתשלום גם תתנו הצעות ( צריך לפרסם את העמודים /www.siz.co.il/go ו www.siz.co.il/my/ ולא את התמונות עצמם באתר כאילה את העמוד עם הפרסומות בצד שבעמצא יש את התמונה לדוגמא http://www.siz.co.il/my/du2iy2zyyzom.jpg |
![]() |
![]() |
# 4 |
אחראי פורום
|
אם אתה רוצה להציע הצעה - פורום מסחר זה המקום.
בכל מקרה - אתה מפספס כאן אבל את הרעיון. נניח שכל הדפים של התמונות שלך יהיו מאונדקסים בגוגל - אף אחד לא יגיע אליך דרכם - כי אם יהיו דפים ריקים מתוכן. כולם יהיו אותו הדבר - חוץ מהתמונה וכמה קודים לשילוב התמונה באתר. בשביל גוגל הם.. אותו הדבר. אתה לא תרוויח כלום אפילו אם כל הדפים האלה יאונדקסו, כי... אף אחד לא יגיע אליך דרכם. אין להם שום תוכן, אין להם שום מילת מפתח עיקרית... |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר על
|
ציטוט:
לכן, כל עוד אין טקסט ייחודי ביחד עם התמונה תיהיה בעיה למנועי החיפוש. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|