|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
עיצוב הוסט בחינם
זה העיצוב
![]() http://img218.imageshack.us/img218/8760/14b4oj.jpg מה שאני נותנת זה psd (בלי תכנות- ממש אין לי כוח) לא בהכרח הראשון שישלח הודעה יקבל אלא זה שיהיה בעיני הכי רציני ע"פ: 1. האם החברה היא קיימת או מתוכננת? (+ותק) 2. ריסיילר או שרת 3. אופי המנהל וחברי הצוות 4. השקעה כספית בחברה 5. אם יפנקו אותי בחשבון משלי.. :qqb006: אוהבים את העיצוב או לא, אני אוהבת ולכן אני אשמח אם לא יהיו תגובות על העיצוב אלא רק על מי שרוצה להשתמש בו תשאירו הודעות....
# 2 |
חבר על
|
יפה, כל הכבוד על היוזמה.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
שני דברים העיצוב נחמד לא משהו
ולא כותבים "דומגה" כותבים "דוגמא" חחח :O |
![]() |
![]() |
# 4 | ||
חבר על
|
ציטוט:
כמו איחסון, אפשר לכתוב גם עם כ'. ציטוט:
Last edited by Click; 04-12-05 at 16:54.. |
||
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אופס..סליחה.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
דוגמה זו מילה לועזית ולכן אפשרו לרשום גם עם א וגם עם ה אבל לא מזמן קבעו שירשמו רק עם ה' כי בעברית מילים מסתיימות בה'....
ואחסון רושמים עם ח כי זה בא מהמילה לאחסן (כמו מחסן) בהקשר של אחסון קבצים.... ועיצוב נחמד +/-.... עריכה: בקשר לתורכיה, אפשר לרשום תורכיה או טורקיה..... (שיש ת אז שמים כ ושיש ט שמים ק)
Last edited by Sand_Storm; 04-12-05 at 17:06.. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
בכל מקרה אתם ממשיכים לרשום תיקונים בלשון.. זה מאוד משמח שזה מעניין אתכם אבל עדיף להישאר בנושא.. יום טוב. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
תורכיה רושמים גם עם ט' וגם עם ת' בגלל שזאת לא מילה בעיברית, זה שם. לעומת זאת דוגמא כתבו עד עכשיו גם עם א' וגם עם ה', אבל הגיעו להחלטה שכותבים דוגמה עם ה'. יום טוב. Last edited by ozxbar; 04-12-05 at 17:11.. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר על
|
ציטוט:
ומצטער, לא ידעתי. סליחה על מה שאמרתי, לא ידעתי ששינו. |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
איחסון ואיכסון זה לא אותו הדבר, איכסון עם כ' זה לארח , או להתאכסן. ואיחסון עם ח' זה לאחסן במחסן (לאחסן מהמילה מחסן) או בנושא של הפורום לאחסן בשרת. רק תיזכור להבא, אני לא רוצה לגרור את הנושא לספאם, סליחה מראש. נ.ב בקשר לעיצוב, עיצוב נחמד מאוד, להבא תעשי צבעים פחות דהויים, ויותר חיים. יום טוב. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|