![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
![]() שלום , יש לי רעיון לאתר שמחייב שליחה של אלפי אימיילים ביום.
מה הסיכונים ומה הדרכים לעקוף אותם? כמובן שהאימיילים יאשרו את השליחת אימיילים אליהם. תודה , מור. |
![]() |
![]() |
# 2 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
הרעיון הוא לעשות את זה חכם, לא לשלוח מסה של אימיילים בבת אחת - לחלק את זה לאורך היום.
גם זה סיכון: יקח זמן עד שכל החברות הגדולות ישימו אותך ב"White List", ועד אז לדוגמא יהיה בעייתי אם תשלח הרבה אימיילים לGMAIL באותו פרק זמן. בקיצור, זה נושא טיפה בעייתי שדורש מערכת שמתוזמנת היטב - אבל זה לא בלתי אפשרי. הסיכונים המרכזיים הם שיחסמו את השליחה מהשרת עקב חשד לניסיון שליחת דואר זבל, או שחברה מסויימת (גוגל, מיקרוסופט ודומיהם) יסננו אותך אוטומטית. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
בגלל זה רצוי להשתמש בשירותים של חברה שמתמחה ומספקת שליחת מיילים לרשימות תפוצה.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
אוקי , דבר ראשון אני מתעניין בנודא הזה לכן פניתי לפה לקבל כמה שיותר פרטים.
המערכת כעקרון תעבוד על מנויים שאישרו את האימיילים שלהם , המערכת לא תשלח הרבה אימיילים בזמן קצר כל כך והתוכן לעולם לא יהיה זהה. עכשיו מה הסיכויים שהחברות הגדולות יכירו באימיילים של האתר והאם צריך שיהיה זהות מוכרת וכו'? אשמח לפרטים. תודה , מור. |
![]() |
![]() |
# 5 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
אני לא יודע להגיד לך איך גורמים למערכת מסויימת "לאהוב אותך", ומעבר לזה - אני ממש לא בטוח שהעמיקו בנושא הזה אי פעם.
מה שכן, אני יכול רק לנחש בצורה מושכלת: תוכן שונה זה כמובן חשוב, אבל תזכור תמיד לשלוח Headers מפורטים אודות כל מייל, שמאפשרים לחזק את האמינות שלך. תקפיד על משלוח מכתובות אימייל יחידות ולא מ-100 כתובות שונות, ותמיד תשלח עם אותו שם (Constant Name <mail@example.com>). קח בחשבון שזה לוקח זמן עד שקליינט דואר "זוכר אותך" לטובה: בהתחלה תצטרך להיות זהיר יותר, וגם כשכבר תקבל יחס "מועדף", לא ממש תוכל לדעת את זה מיד. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|