|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
|
קניית טלוויזיה מחברה לא מוכרת, כדאי?
http://www.getit.co.il/Prod/52494/723#UPG_Div
בלי הרבה דיבורים, המחיר שלה ממש טוב ואני משלם עו 79 שקל לאחריות ל-3 שנים, הדבר היחידי שאני חושש לגביו זה החברה הזו שמייצרת את הטלוויזיה, האם ניראה לכם שזה בעייה או שהחברות האלה פחות טובות? ולא כדאי לקנות מהם? אני מתכוון ל telefunken החברה הזאת שמייצרת את הטלוויזיה. תודה
# 2 |
חבר מתקדם
|
הזווית צפיה לא משהו בכלל!! (170)
בוא נגיד זווית 180 זה סבבה זה בקו ישר מימין ומשמאל לטלוויזיה, אבל 170 זה עוד אלכסוני זה מעצבן להסתכל ככה שאתה מהצד. הייתי ממליץ לחפש טלוויזיה אם זווית יותר גובה שיהיה אפשר להסתכל מכל הכיוונים ולראות אותה תמונה... |
![]() |
![]() |
# 3 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
בכללי יכול להיות בעיות עם החברה הזאת שמייצרת את הטלוויזיה? אולי טלוויזיה באיכות פחות טובה או משהו? כי לא יצא לי להתקל בה..
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
בקשר ל"שם" של החברות, זה לא ממש פקטור זה סתם דרך להעלות את תג המחיר.
טלוויזיה של חברה מקווקז אם אותם רזולוציה ונתונים של טלוויזיה מגרמניה לא תשרת אותך פחות טוב. העיקר שיהיה נתונים כגון זווית, רזולוציה, וצבעים טובים. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
TELEFUNKEN זו חברה גרמנית מצויינת ומוכרת מאוד בעולם כולו ויש להם אחלה טלויזיות.
אם לא מפריע לך טלויזיה מתצוגה אז זה אחלה מחיר. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
t tc tcp tcp/ip
|
ציטוט:
ולא שמעתי עלייו בחיים, כדאי לי? אני מתכוון לרולס רוייס. ![]() בקיצור, טלפונקן זה הרולס רוייס של הטלויזיות.
![]() |
# 9 |
I am root
|
telefunken חברה מצויינת.
הייתה לנו טלוויזיה כזאת בבית במשך 23 שנה, היא שבקה חיים בגלל נפילות מתח ( התפוצץ שנאי ברחוב שלי ) .. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר על
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|