|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
![]() אחרי שרציתי לסגור אצל OVH אשר לא מציעים שירותים לישראלים.
אני מחפש לסגור השבוע שרת ייעודי.באירופה.אני אשמח אם תוכלו להפנות אותי לחברות אחסון בחו"ל שמציעות שרת ייעודי windows. אני אשמח אם תוכלו לתת הצעות לחברות אחסון מחו"ל שכבר יצא לכם לעבוד איתם. תודה רבה חברים. בנוסף אשמח לשמוע אם למישהו יצא לעבוד עם http://iweb.com/landing/windows/ Last edited by sunrise; 01-09-10 at 16:02.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
Server configuration
CPU Core 2 Quad 2.4GHz RAM 4GB RAM Required Hard disk 500GB SATA2 Bandwidth 100Mbps, 10,000GB Included, $0.25 x GB add. Operating system Windows 2008 Web Edition EN Control Panel Microsoft Web Platform Installer IP Up to 7 IP APC Port APC Remote Reboot Port KVM / IP KVM Over IP on demand over a 24 hours period Server Management Managed Level 1 149 דולר לחודש. אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הנ"ל |
![]() |
![]() |
# 3 |
I am root
|
אתה מוזמן לעיין במגוון השרתים באתר הבית שלי
http://www.securehost.co.il/servers.html שרתים בחו"ל כבקשתך. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
מכיוון שOVH לא מספקים אחסון לישראלים(לפי פנייה אליהם ותגובתם) אשמח לשמוע מה מבטח אותי בתור לקוח של החברה שלך ,שיום אחד לא יפסיקו לי את השירות ויגרם נזק לעסק שלי. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 9 | |
חסום
|
ציטוט:
לגבי האתר שלך אם אתה חושש תמיד ניתן לגבות ובמקרה הכי גרוע שלא יבוא מעבירים אותך עוד באותו יום לשרת אחר וזה פשוט כמו שזה נשמע אם אתה מחפש בכל זאת להשכיר שרת מהם אנחנו זמינים דרך האתר שלנו |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
עסק רשום [?]
|
היי
בדיוק התפנה אצלי שרת בצרפת, הספקה מיידית. Intel Core2Duo 2x 2.33+ GHz 3 Mb L2 - FSB 1066 MHz Architecture 64 bits RAM 2 GB DDR2 Hard disk 2x 500 GB - SATA2 100Mbps Unmetered Dedicated גיבוי מרוחק של 100GB כולל מערכת הפעלה Windows 2003 אני יכול לתת אותו ב- 600 ש"ח בלבד (כ-146 דולר) ללא דמי התקנה! אם הינך מעוניין: sales@hostdime.co.il או בטלפון 0783330993/4 צאט באתר: hostdime.co.il
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|