|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
משקפי GUNNAR - לאנשים כמונו :)
היי, טיילתי לבאג איזה יום - פשוט מת על החנות הזו.. חבל שהמחירים שלהם כל כך גבוהים.. (למרות שלפעמים השירות ואיכות המוצרים שווה עוד כמה שקלים כדי לשים את הדאגות בצד)
בכל מקרה, ראיתי על המדפים מוצר חדש - משפקי גאנר - GUNNAR משקפיים שעושות הרבה רעש, וחוץ מזה שיש להם עיצובים ממש מגניבים (סופר חנונים אבל מילא..) הן אמורות להילחם בCVS - כל התופעות הלא רצויות שנגרמות משהייה ממושכת מול המחשב - כאבי ראש, חוסר פוקוס, צורך במשקפיים, וכו' וכו'.. זה אתר המוצר הישראלי: http://www.gunnar.co.il/ ממש ממש נדלקתי.. אני שוקל ללכת לעשות כאלה שבוע הבא (אני צריך גם אופטי אז זה ייצא קצת יקר.. אבל ניראלי ממש מגניב..) בלי קשר אומרים שזה משפר את החדות והצבעים.. מישהו מכיר?... מה דעתכם?.. + קישור לבאג - אם מישהו רוצה בלי אופטי או סתם לראות פרטים http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=600&t=45 |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
אהבתי תעיצוב נישמע מגניב
יש אנשים שממליצים?
# 3 |
חבר וותיק
|
לא משנה, למחוק.
Last edited by Amits; 11-08-10 at 12:00.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
קטלני !!! זה מיועד לא רק לעבודה משרדית , אלא גם לגיימרים כאלה שטוחנים את המחשב 12 שעות לפחות ביום !!
|
![]() |
![]() |
# 5 |
אחראי פורום
|
נראה מאוד נחמד, אבל בתאכלס, זה נראה לי כמו סתם שטויות. אם תחפש - גם באנגלית וגם בעברית - לא תמצא שום מאמר מדעי או משהו שלא קשור אליהם שבאמת תומך בזה מבחינה בריאותית כלשהי.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
באמת צריך איזושהי הוכחה מדעית שזה באמת עוזר.. איך זה עובד? ומה עם אנשים שאין להם מספר הם יכולים לעשות?
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
ואם תסתכל, תראה שגירסא ברירת מחדל היא ללא מספר. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר על
|
בולשיט, משקפיים שקצת מחשיכות את המסך.
שימו משקפי שמש, זה אותו הדבר. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
איזה חשדנות אנשים..
החלטתי לקחת יוזמה, התקשרתי לרשת "עיניים" - שעושים משקפיים (בעבודה מול מחשב אני צריך אופטי) התקשרתי לרשת לסניף עזריאלי לשאול את האופטומטריסט בעצמו מה הוא חושב על זה, ואם אני בא לעשות משקפיים ואני עובד 10 שעות ביום על המחשב אם כדאי ללכת על גאנר, הוא אמר שהוא לא יודע להסביר את זה אבל המשקפיים מקבלות תגובות מאד מאד טובות, וזה באמת כדאי. בלי קשר יש להם עיצובים הרבה יותר יפים מאשר משקפיי ראיה רגילות ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|