|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
AppsWorld - תוכנות לאייפון
שלום, רציתי לדעת מה דעתכם על האתר הבא שבניתי ללקוח:
http://appsworld.co.il/index.php?act=main AppsWorld עיצוב (מעצב שאני עובד איתו), קידוד ותיכנות (אני). האתר מציע הורדות לאייפון וכולל כל מיני אפשרויות כמו מערכת משתמשים, הוספת תכנים ע"י שליפת הנתונים מהאתר itunes.com, מדריכים ועוד אשמח לקבל ביקורת על האתר.. (שעלה אתמול אגב) תודה! ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
אהבתי מאוד,
בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
כרגיל אלדד..
מפציץ ![]() אתה גם מקדם לו ?
# 4 |
חבר בקהילה
|
נראה ממש טוב.בהצלחה.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
אתר תותח , עיצוב מרהיב ונוח , קוד תקני - אין לי מילים
# 6 |
חבר חדש
|
נחמד, לא רע
![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
יפה מאוד, נראה אתר בעל עתיד!
# 8 |
חבר בקהילה
|
כל הכבוד עיצוב יפה ונוח אחלה אתר נשמר
במועדפים
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
סוף סוף מישהו שמקודד בצורה טובה יחסית בפורום הזה. חסרה קצת סמנטיקה אבל זה שולי. אבל לא היה יותר פשוט לבסס את זה על וורדפרס? להלביש את העיצוב על וורדפרס. בכל מקרה בהצלחה.
לגבי העיצוב, הוא חביב אבל לא להשתמש בתמונות מפוקסלות בheader ולהדגיש טיפה את הכותרות. דיי בסיסי בסה"כ.
# 10 |
חבר על
|
תודה רבה! שמח מאוד מאוד לשמוע תגובות כאלו..
![]() גיל - בשבוע הבא אני צריך להתחיל לעבוד לו על הקידום. בלוז - תודה רבה, מה הבעיה בסמנטיקה? והבחור העדיף לקנות מערכת... ואני מצדיק את ההחלטה הזו (למרות שאני לא ממש אובייקטיבי) - המערכת קולעת בול למה שהוא צריך בצורה הכי נוחה בשבילו כי אני עובד איתו שוטף כדי שלא יהיו בעיות.. ובקשר לעיצוב, איפה זה מפוקסל לך? חוץ מהתמונה של השיתוף אפליקציות אין לי שום דבר מפוקסל.. ובקשר לתמונה הזו אני באמת צריך לדבר עם המעצב. שאגב המעצב הוא www.krs-d.com אני עובד איתו הרבה, בחור ומעצב נהדר.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|