הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > עיצוב גראפי, תכנות על כל שפותיו וקידום ושיווק אתרים > קידום ושיווק אתרים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 28-08-10, 19:55   # 1
asaf050
חבר בקהילה

מיני פרופיל

asaf050 לא מחובר  

שאלה| מה אתם חושבים על black-hat SEO למניהם?

מה ההשפעה? מה הסיכון? האם תרצו להשתמש בשירות שכזה?
  Reply With Quote
ישן 29-08-10, 11:40   # 2
אביחי
חבר על

מיני פרופיל

אביחי לא מחובר  

ההשפעה יכולה להיות הרסנית.
גם אם תגלה פריצה בגוגל ותנצל אותה,(אם ו) כאשר גוגל יגלה האתר שלך יספוג עונש כבד וכל העבודת הקידום שלך תלך.
  Reply With Quote
ישן 29-08-10, 12:09   # 3
asaf050
חבר בקהילה

מיני פרופיל

asaf050 לא מחובר  

אני לא מדבר על פריצה, אני מדבר על בוט שמפיץ את האתר שלך בכל מיני פורומים ובלוגים עם המילות חיפוש המתאימות
  Reply With Quote
ישן 29-08-10, 12:48   # 4
אביחי
חבר על

מיני פרופיל

אביחי לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי asaf050 צפה בהודעה
אני לא מדבר על פריצה, אני מדבר על בוט שמפיץ את האתר שלך בכל מיני פורומים ובלוגים עם המילות חיפוש המתאימות
הייתי צריך לשים מרכאות על המילה פריצה.

אני לא יודע איך הבוט פועל ולכן איני יכול לתת חוות דעת אם זה יצליח או לא, אבל במידה וגוגל יעלו על זה האתר שלך יספוג עונש כבד מאוד.

חוץ מהבעיה האתית של ספאם ברשת, לא שווה שאחרי הרבה עבודה שהשקעת באתר לא תיהיה בכלל בגוגל.
לכמה עסקים זאת תיהיה מכת מוות של ממש.

אם אתה מקדם בצורה איכותית יש לך "ראש" שקט.
  Reply With Quote
ישן 29-08-10, 21:11   # 5
דוד לוי
חבר על

מיני פרופיל

דוד לוי לא מחובר  

אסור לחלוטין.
אתה יכול אולי להתלהב בשבוע הראשון ולקפוץ למעלה, אבל ברגע שגוגל קולטים את הרעיון - לא תהיה דרך חזרה.

אל תנסה את זה בכלל.
ישן 29-08-10, 21:25   # 6
Daniel
אחראי פורום

מיני פרופיל

Daniel לא מחובר  

יש כאן בנושא המון דברים לא נכונים.

קישורים ממקומות שאתה לא שולט בהם לא יכולים לפגוע בך - ז"א, שאם עכשיו:
כל האתרים "הכי הכי הכי רעים" - אתרי הימורים, ווירוסים, פדופיליה - כולם יקשרו אלייך לאתר במילים הכי הכי רעות,
אלפי אתרים יוצפו עם קישורים לאתר שלך,
ועוד כל מיני התנהגויות רעות,

האתר שלך לא יפגע - במקרה הכי גרוע זה לא יועיל לו
ז"א שאם תעשה את כל זה - תפיץ את האתר שלך באתרים "רעים", או תציף מיליוני אתרים עם כתובת האתר שלך - כל תעשה את זה בצורה שלא יזהו שזה אתה, הדירוג שלך לא יכול להפגע.

אז כל עוד האתר שלך הוא לגיטימי לחלוטין (כי במידה והוא יסטה אפילו במעט ל"אי-לגיטימיות", גוגל יהיו הרבה יותר חשדניים), אז לך על זה. תנסה. כל עוד גוגל לא יכולים לזהות שזה אתה (שזה אומר שאתה לא עושה שינויים באתר שלך בשביל ה"black hat" וכמובן עושה את כל הדברים מדרכי-תקשורת חסויים), אז לך על זה. כנראה יקפיץ אותך בהתחלה ויחזיר (לא יוריד, יחזיר) מייד אם אין לך ניסיון בתחום הזה.

אבל, כמו שכבר ציינתי - אם אין לך ניסיון בתחום או מישהו בעל ניסיון (ספציפית ב-Black-Hat) - אל תלך על זה אפילו. אתה עלול לפגוע באתרך אם לא תעשה את התהליך נכון.

אבל - שים לב שאין כמעט אתרים פופולארים שאתה רואה ספאם שלהם. הסיבה היא שבסופו של דבר - יצא לך שם רע.
  Reply With Quote
ישן 30-08-10, 09:22   # 7
אביחי
חבר על

מיני פרופיל

אביחי לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי MasterT צפה בהודעה
יש כאן בנושא המון דברים לא נכונים.

קישורים ממקומות שאתה לא שולט בהם לא יכולים לפגוע בך - ז"א, שאם עכשיו:
כל האתרים "הכי הכי הכי רעים" - אתרי הימורים, ווירוסים, פדופיליה - כולם יקשרו אלייך לאתר במילים הכי הכי רעות,
אלפי אתרים יוצפו עם קישורים לאתר שלך,
ועוד כל מיני התנהגויות רעות,

האתר שלך לא יפגע - במקרה הכי גרוע זה לא יועיל לו
ז"א שאם תעשה את כל זה - תפיץ את האתר שלך באתרים "רעים", או תציף מיליוני אתרים עם כתובת האתר שלך - כל תעשה את זה בצורה שלא יזהו שזה אתה, הדירוג שלך לא יכול להפגע.

אז כל עוד האתר שלך הוא לגיטימי לחלוטין (כי במידה והוא יסטה אפילו במעט ל"אי-לגיטימיות", גוגל יהיו הרבה יותר חשדניים), אז לך על זה. תנסה. כל עוד גוגל לא יכולים לזהות שזה אתה (שזה אומר שאתה לא עושה שינויים באתר שלך בשביל ה"black hat" וכמובן עושה את כל הדברים מדרכי-תקשורת חסויים), אז לך על זה. כנראה יקפיץ אותך בהתחלה ויחזיר (לא יוריד, יחזיר) מייד אם אין לך ניסיון בתחום הזה.

אבל, כמו שכבר ציינתי - אם אין לך ניסיון בתחום או מישהו בעל ניסיון (ספציפית ב-Black-Hat) - אל תלך על זה אפילו. אתה עלול לפגוע באתרך אם לא תעשה את התהליך נכון.

אבל - שים לב שאין כמעט אתרים פופולארים שאתה רואה ספאם שלהם. הסיבה היא שבסופו של דבר - יצא לך שם רע.
הסבר מדויק וממצה.
התכוונתי בדיוק לאותו הדבר.
  Reply With Quote
ישן 30-08-10, 20:17   # 8
someone100
חבר מתקדם

מיני פרופיל

someone100 לא מחובר  

אם קידום כזה גורם נזק אז הדרך הכי מהירה להתקדם בדירוג זה פשוט לקדם את המתחרים שלכם בצורה כזאת
תחשבו על זה
ישן 31-08-10, 11:10   # 9
asaf050
חבר בקהילה

מיני פרופיל

asaf050 לא מחובר  

אז לגוגל אין אפשרות לדעת אם זה בוט או בן אדם, כי הבוט עובר גם כל מיני קודי אימות למינהם..
ומה עם הבוט מפרסם רק בפורומים ובלוגים הזויים בחו"ל , כאלה שאנשים מארץ לא נכנסים.. אני לא חושב שזה יעשה עדיין שם רע
  Reply With Quote
ישן 31-08-10, 13:14   # 10
אביחי
חבר על

מיני פרופיל

אביחי לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי asaf050 צפה בהודעה
אז לגוגל אין אפשרות לדעת אם זה בוט או בן אדם, כי הבוט עובר גם כל מיני קודי אימות למינהם..
ומה עם הבוט מפרסם רק בפורומים ובלוגים הזויים בחו"ל , כאלה שאנשים מארץ לא נכנסים.. אני לא חושב שזה יעשה עדיין שם רע
גוגל עושה המון מאמצים בנושא והם יודעים לזהות הרבה דברים.
כמובן שלא הכל מושלם ולכן רק מי שמומחה בBlack-Hat יכול לבצע מניפולציות כאלה בהצלחה.

בכל מקרה לא מומלץ בכלל, עדיף לא להסתכן ולאחר מכן להתמוטט כלכלית.
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום