|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
שאלה| מה אתם חושבים על black-hat SEO למניהם?
מה ההשפעה? מה הסיכון? האם תרצו להשתמש בשירות שכזה?
|
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
ההשפעה יכולה להיות הרסנית.
גם אם תגלה פריצה בגוגל ותנצל אותה,(אם ו) כאשר גוגל יגלה האתר שלך יספוג עונש כבד וכל העבודת הקידום שלך תלך. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
אני לא מדבר על פריצה, אני מדבר על בוט שמפיץ את האתר שלך בכל מיני פורומים ובלוגים עם המילות חיפוש המתאימות
![]() |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר על
|
ציטוט:
אני לא יודע איך הבוט פועל ולכן איני יכול לתת חוות דעת אם זה יצליח או לא, אבל במידה וגוגל יעלו על זה האתר שלך יספוג עונש כבד מאוד. חוץ מהבעיה האתית של ספאם ברשת, לא שווה שאחרי הרבה עבודה שהשקעת באתר לא תיהיה בכלל בגוגל. לכמה עסקים זאת תיהיה מכת מוות של ממש. אם אתה מקדם בצורה איכותית יש לך "ראש" שקט. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
אסור לחלוטין.
אתה יכול אולי להתלהב בשבוע הראשון ולקפוץ למעלה, אבל ברגע שגוגל קולטים את הרעיון - לא תהיה דרך חזרה. אל תנסה את זה בכלל. |
![]() |
![]() |
# 6 |
אחראי פורום
|
יש כאן בנושא המון דברים לא נכונים.
קישורים ממקומות שאתה לא שולט בהם לא יכולים לפגוע בך - ז"א, שאם עכשיו: כל האתרים "הכי הכי הכי רעים" - אתרי הימורים, ווירוסים, פדופיליה - כולם יקשרו אלייך לאתר במילים הכי הכי רעות, אלפי אתרים יוצפו עם קישורים לאתר שלך, ועוד כל מיני התנהגויות רעות, האתר שלך לא יפגע - במקרה הכי גרוע זה לא יועיל לו ז"א שאם תעשה את כל זה - תפיץ את האתר שלך באתרים "רעים", או תציף מיליוני אתרים עם כתובת האתר שלך - כל תעשה את זה בצורה שלא יזהו שזה אתה, הדירוג שלך לא יכול להפגע. אז כל עוד האתר שלך הוא לגיטימי לחלוטין (כי במידה והוא יסטה אפילו במעט ל"אי-לגיטימיות", גוגל יהיו הרבה יותר חשדניים), אז לך על זה. תנסה. כל עוד גוגל לא יכולים לזהות שזה אתה (שזה אומר שאתה לא עושה שינויים באתר שלך בשביל ה"black hat" וכמובן עושה את כל הדברים מדרכי-תקשורת חסויים), אז לך על זה. כנראה יקפיץ אותך בהתחלה ויחזיר (לא יוריד, יחזיר) מייד אם אין לך ניסיון בתחום הזה. אבל, כמו שכבר ציינתי - אם אין לך ניסיון בתחום או מישהו בעל ניסיון (ספציפית ב-Black-Hat) - אל תלך על זה אפילו. אתה עלול לפגוע באתרך אם לא תעשה את התהליך נכון. אבל - שים לב שאין כמעט אתרים פופולארים שאתה רואה ספאם שלהם. הסיבה היא שבסופו של דבר - יצא לך שם רע. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר על
|
ציטוט:
התכוונתי בדיוק לאותו הדבר. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
אם קידום כזה גורם נזק אז הדרך הכי מהירה להתקדם בדירוג זה פשוט לקדם את המתחרים שלכם בצורה כזאת
![]() תחשבו על זה ![]()
# 9 |
חבר בקהילה
|
אז לגוגל אין אפשרות לדעת אם זה בוט או בן אדם, כי הבוט עובר גם כל מיני קודי אימות למינהם..
ומה עם הבוט מפרסם רק בפורומים ובלוגים הזויים בחו"ל , כאלה שאנשים מארץ לא נכנסים.. אני לא חושב שזה יעשה עדיין שם רע |
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר על
|
ציטוט:
כמובן שלא הכל מושלם ולכן רק מי שמומחה בBlack-Hat יכול לבצע מניפולציות כאלה בהצלחה. בכל מקרה לא מומלץ בכלל, עדיף לא להסתכן ולאחר מכן להתמוטט כלכלית. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|