![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
מחפשת שמות של ספרים.
- PHP
- ASP - Java / JavaScript שיתאימו למתחילים, עדיף אחד שלא דורש ידע מקדים בשפות אחרות (מלבד HTML). שפה - עדיפות לעברית, אך גם אנגלית תהיה בסדר. כמובן שלא כל השפות צריכות להופיע בספר אחד, גם ספר שמלמד אחת משלושת השפות יעזור מאוד. - HTML שיתאים למתקדמים, שפה - עדיפות לעברית, אך גם אנגלית תהיה בסדר. המחיר לא משנה. אז אם אתם מכירים, כתבו בבקשה את השמות. אם אתם יכולים, תנו גם את שם ההוצאה ממנה ניתן לרכוש, או לינק לאתר או משהו. אני אשמח גם לקנות מהאנשים פה בפורום, אם למישהו יש. תודה. =} אגב, סורי אם טעיתי בפורום, לא הייתי בטוחה לאן זה מתאים. ~.~ |
![]() |
![]() |
# 2 |
Whatever
|
אם אני לא טועה שאלת את זה גם ב csF
![]() אני יכול להמליץ לך על השפר "מבוא לתכנות בסביבת אינטרנט" שכולל בתוכו ASP , HTML ו JS מהוצאת "מבט לחלונות" בהצלחה בבחירה!
תומר Last edited by Tomer; 07-10-05 at 21:57.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר חדש
|
הממ, כן, ביקשתי גם שם. ^^
בכל מקרה, את הספר "מבוא לתכנות בסביבת האינטרנט" אני ככל הנראה אזמין היום או מחר, תודה על ההמלצה. =} הייתי שמחה לשמוע עוד המלצות, בעיקר על ספרים בתחום הphp, אם מישהו מכיר. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
אממ יש כמה ספרים הייתי ממליץ לך ללכת במסגרת של הוד עמי.
התחל עם הספר HTML 4 למפתחי אתרים באינטרנט, שמתחיל איתך מההתחלה עד לקטע מתקדם מאוד אחר כך תלמד Java Script סגנת לימוד , שמלמד אותך מבוא וככה עד לאמצע של הJAVA ואז אתה יכול לבחור או להמשיך עם הJAVA או ללמוד ASP אני אישית חושב שASP עדיף. אז תלמד ASP 3.0 המדריך השלם ואז אם אתה ממש ממש ממש ממש ממש רציני תתחיל ללמוד ASP.net שזו הטגנולוגיה החדישה בשוק שגם שם יש משהו של הוד עמי אני לא זוכר=\ קיצר לך על הוד עמי ![]() תומר |
![]() |
![]() |
# 5 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
הנה קישור לאתר הבית שלהם: http://www.hod-ami.co.il בהצלחה ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|