|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
![]() אוקיי זה הניסיון השלישי לעיצוב החברה שלי ושל ניק שבעתיד תקום.
אני צריך אך ורק חוות דעת תודה =]... אין פה גניבה מאף עיצוב ניסיתי ללכת על הסגנון שפעם היה נפוץ בהוסט הישן ונחרש ע"י אופיר ושחר =].. אז הנה חזרתי קצת אחורה בזמן והכנתי במבנה הישן אם אפשר לומר אחרי כל החידושים של כולם ושלי... אז הנה תגובות בונות http://img235.imageshack.us/img235/723/dataf23me.jpg ![]() [[ אין לגנוב את השם =! ]]
# 2 | |
חבר וותיק
|
נחמד...לא יותר מזה...
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
שם מטומטם =\ חח
בכל מקרה נחמד
# 4 |
חבר וותיק
|
מאוד יפה..
אהבתי את זה יותר מהקודם.. ![]() שפר את ה- D שיש בלוגו עם הנקודות.. בהצלחה..
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
חחח טוב .. יבש פה יחסית לשעות האלה יללה להריץ תגובות
חחח שם מטומטם זה לא עניינך זה ענייני ועניין ניר האחר... אנלא ממש שואל תך לגבי השם וביקשתי תגובות על העיצוב לא על השם מה שבטוח עדין מ HOST SERV TEKK
# 6 |
חבר וותיק
|
נירוס
![]() שפר טיפה . בכללי נראה טוב אבל אתה מסוגל להרבה הרבה יותר
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מדהים,
הצבעים האלה מרעננים 10/10 בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
השותף שלי לא רוצה שאני יסחף עם הדמיון שלי והעיצובים ההזויים שלי שהם ממש לא רגילים אז
אני עושה רגיל בצורה ממש מעט שונה זה כמעט כמו כל העיצובים הישנים שרצו פה בהוסטס רק צבעים טובים שאני אוהב והוא אהב אנחנו צריכים תתגובות שלכם תודה sansy design דור.... אנלא מאמין שאני מסוגל להרבה יותר במבנה הזה הוא מגביל תי
# 9 |
חבר וותיק
|
אהבתי ניר
# 10 |
תודה על תרומתך.
|
אממ,
אדום מדי, צריך פה יותר שילוב צבעים, כל התיבות מחוברות וזה יוצר לחץ רב על האתר, שים קצת רווח בין הדברים תן לטקסט קצת לנשות ולעניים של הגולשים קצת להרגע מלקלוט את כל הדברים במכה. הצורה של הלוגו ממש לא טובה, רואים שעשית את הצורה בפן טול, תעגל את הפינות, יש שם מעברים חדים ולא מספיק השקעת בתיקון הצורה ובהכנת הצורה בפן טול. חבילות דיי משעממות, תיבות משעממות, צבע שחוזר וחוזר ו...חוזר. הפעם אני באמת לא רואה פוטנציאל בעיצוב, ואני גם לא ממש רואה רעיון או השקעה מאחוריו, תמשיך לנסות... ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|