![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
אני לא אחסם?
יש לי 2 משתמשים בגוגל. אחד הראשי עם המייל שלי הראשי שלי ועוד כל מיני פונקציות של גוגל בניהם גם חשבון ADSENSE ישן שחסום.
עכשיו ישלי עוד משתמש שפתחו לי שאני מישתמש בו בשביל המודעות לאתר שלי. עכשיו כל פעם שאני רוצה להיכנס לבדוק עידכונים אני חייב להתחבר למישתמש. ולפי מה שהבנתי יש אפשרות למזג בין מישתמשים ככה שאם אני מחובר לאחד אז זה יתחבר לי אוטמתית לשני משהו כזה חח. השאלה שלי האם אני יחסם אם אני יעשה את זה או שאני יכול לעשות את זה בבטחה?
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
אל תסתכן..יש לך חשבום חסום זה בעצם אומר שעשית בעבר משהו שגוגל לא אהבו.
אבל מצד שני גוגל יודעים ששני החשבונות שייכים לך, לפי אייפי, כתובת מחשב וכדומה..אז תעשה מה שאתה חושב - אני לא הייתי מסתכן. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
החשבון החדש.. כמה זמן הוא קיים?
האם כבר עברת את ה100 דולר הראשונים? אם התשובות לשאלות הן: לא הרבה זמן... לא אז זה אומר שאתה לא צריך לדאוג - גוגל יחסמו אותך במילא עוד פעם (וגם לא ישלמו לך אגב...) אבל אם התשובות הפוכות - אז אתה לא חייב לדאוג (מהכיוון השני..) אבל אני לא הייתי מסתכן. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
החשבון ניפתח באוגוסט בערך
![]() |
# 5 |
חבר על
|
כי אני מכיר הרבה מאוד מהחסומים של אדסנס...
חסומים שנחסמו יותר מפעמיים, עם חשבונות שפתחו במחשבים נפרדים, עבור אתרים שונים... (חשבון אחד נחסם בגלל רמאות, והאחרים נחסמו כי הם גילו שזה אותו בן-אדם..) בקיצור - מעקבי "האח הגדול" של גוגל הם מפותחים יותר ממה שאתה חושב... |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
מישהו אחר פתח לי את החשבון. והוא כבר חצי שנה פעיל ולא ניסחמתי איתו :S
# 7 | |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
ציטוט:
גוגל בעצם הודיעו לך כשהם חסמו אותך בפעם הראשונה: "בעל אתר יקר, אנחנו לא משלמים לך יותר ולא מעוניינים לעבוד איתך" אתה בא ופותח חשבון חדש.. גוגל בכיף יתנו לך לשים את הפירסומות.. כי ביום התשלום הם עושים את הבדיקה ומגלים היי, אנחנו לא אמורים לשלם לבנאדם הזה ! ![]() הרווחנו פירסום חינם.. קיצור בהצלחה ![]()
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
:/
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|