|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
[ביקורת חוזרת] הורדה מFileFlyer & Unlimit חינם ..
שלום לכולם,
בעבר היה על האתר הזה הרבה דברים והרבה מערכות בטא, אך כיום אפשר להגיד שאני קרוב למוצר הסופי. המערכת עובדת לי חלק, אתם מוזמנים לנסות ולהגיב. (מי שניסה להוריד ולא עבד לו בבקשה שיביא פה את הקישור.) כרגע אפשרי להוריד מ FileFlyer & Unlimit בחינם. כתובת לאתר: http://vipse.co.il/?Reffer=Hosts חשוב לדעת שבימים הספורים אני יוסיף Megaupload גם בחינם (RapidShare לא בטוח ![]() אני רוצה להגיד שאין להיתייחס למחיר של המשתמשי VIP זה לא אמיתי ובכלל אין דרך לשלם. בבקשה לא להגיב "המערכת לא עבדה פעם האתר לא שווה כלום" , החלפתי את כל המערכת. *שחכתי לציין, אני יגדיל את הרוחב פס בקרוב אז המהירות של ההורדה תעלה... יום נעים... Last edited by CBox.Co.il; 12-04-10 at 17:31.. |
![]() |
![]() |
# 2 | ||
חבר בקהילה
|
אתה צוחק?
ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
וד"א קטלני אחי אהבתי הורדתי 2 הורדות 1 מFF ו1 מUNLINIT ועובד.. |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
בכל מקרה אני הכנסתי את הקישור הזה רגיל וזה עבד. אתה מוזמן להוריד בכתובת הבאה. http://vipse.co.il/?Act=Download&ID=1265 *מה הקישור FileFlyer שהכנסת ? |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
אתה יודע שאתה עדיין חייב לי דומיין CO.IL + שרת VPS מהאתר הקודם שלך ירמאי מגעיל?
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אתה הכנסת IFRAME לאתר שלך זה לא נקרא שהבאת מופנים, מה אתה לא בריא בנפש ? אני רואה איך אתה רב עם המתחרים שלך, אתה מתנהג כמו ילד בן 10. עשה טובה אל תגיב לי בפוסט ואל תיתקרב לאתר. אני יישמח לתגובות נוספות משאר חברי הפורום. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר חדש
|
אתר נחמד מאוד ושימושי .
צריך לדאוג שיהיו כל הזמן סיסמאות פעילות כדי למשוך כמה שיותר אנשים . בהצלחה
# 8 | |
חבר על
|
ציטוט:
כל הכניסות היו חוקיות והיה קישור בראש האתר ישקרן. יש לי הוכחות המצדיקות את זה ירמאי. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
אנטי אתה ילד קטן שמנסה לעבוד על אנשים
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
anti כולם פה בפורום מכירים אותך, קראו תגובות שלך, וראו מה הרמה.
למרות שבקשתי לא להגיב אתה ממשיך להגיב בכל מקרה הסיבה ששלחתי את הפוסט הזה היא לא בשביל לדבר איתך. בבקשה תגובות הקשורות לאתר בלבד, לילה טוב... |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|