|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
|
![]() שלום,
אני שמח להציג בפניכם את העסק סקיצה - עיצוב ופיתוח אתרי אינטרנט. סקיצה קיימים משנת 2006. סקיצה מספקים פתרונות עיצוב ופיתוח אתרי אינטרנט. * עיצוב אתרי אינטרנט, באנרים, לוגואים, כרטיסי ביקור, פלאיירים, הזמנות לחתונות, ועוד. * חיתוך מקצועי והתאמה לכל הדפדפנים העומד בתקן העולמי W3C, בשיטת חילוק ל-DIVים. * בניית מערכות ניהול תוכן, טפסי יצירת קשר, טפסי הזמנה, גלריות, וכו'. סקיצה הינו עסק פטור ומספק קבלות כחוק. אתר אינטרנט : http://www.Skiza.net * ניתן לקבל עוד עבודות ע"י יצירת קשר עם ארתור. בברכה, ארתור בולוצ'ניקוב, מנכ"ל סקיצה. ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
היי ארתור, אני לא כל כך מבין מה אתה מציג בפנינו.
העיצוב מאוד נחמד. יש לי קצת בעיה עם המשפט "חיתוך מקצועי והתאמה לכל הדפדפנים העומד בתקן העולמי W3C, בשיטת חילוק ל-DIVים." כאשר האתר שלכם חתוך בטבלאות עם כמה דיבים שהוספת. בהצלחה בכל אופן.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר חדש
|
מוזר,אני לא רואה שום בעיה עם זה...
זה לא סותר ולא נוגד שום דבר,זה שהוא החליט לקודד את האתר שלו בשיטה הזאת,זאת החלטה שלו,זה אומר שהוא לא יכול לספק את המוצר שהוא ציין? בהצלחה בעסק החדש ארתור.
# 5 |
הוסטסניון
|
בהצלחה
ובלי קשר כל עניין הדיוים זה כזה בולשיט ! התקן העולמי כל עוד רואים חלק בפייר פוקס ובIE ובכרום זה אומר שגם בשאר ... זהו .. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר על
|
טעות