|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
|
PHP | לשלוח ולקבל כסף ע"י PayPal
אז ככה, אני רוצה לעשות שע"י קוד בשפה PHP אני יוכל לשלוח כסף לאנשים לחשבון הPayPal שלהם מהחשבון PayPal שלי..
ניסיתי לעשות את זה וצריך כל מיני MassPay ודברים כאלה ולא ממש אהבתי להסתבך אם כל זה.. מישהו יודע איך אפשרי פשוט מאוד להתחבר לחשבון PayPal שלי ע"י CURL או משהו בסגנון ולבצע העברה של כסף לדוגמא אם אני יחליט לשלוח 5 דולר לאדם כלשהוא אני לא יצטרך לעשות את זה בדרך הקשה.. פשוט מאוד אני רוצה להוסיף פונקציה לאתר שאני יבנה שאני יוכל לשלוח כסף אוטומטי במקום לעשות את זה כל פעם מחדש ידני.. ובקשר לקבלת כסף, ראיתי כל מיני דוגמאות באינטרנט ולא הצלחתי להבין זה עבד על sandbox יעני דוגמאות וכל מיני, אני רוצה את האמיתי לא דוגמאות תודה מראש : ) |
![]() |
![]() |
# 2 |
I am root
|
אתה יכול להשתמש ב SOAP API
https://cms.paypal.com/us/cgi-bin/?c..._api_reference רק קח בחשבון שזה לא נתמך בחשבונות פיפאל ישראליים עדיין... ככה שהייתי מציע לך לרדת מזה ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
חייב להיות פיתרון.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() בשביל סוג כזה של אתר אתה לא צריך פייפל... להזכירך זה לא חוקי בכלל כל העניין הזה של הימורים (ראה מעצר ראשי משפחת פשע בגלל הפעלת מכונות הימורים ממחושבות) אתה צריך איזה בריונים שילכו ויגבו את הכסף לבד ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
אין דבר כזה העברת כספים ישירות, המשתמש חייב לעבור לדף מאובטח של פאיפאל ולבצע את ההעברה. אלא אם כן אתה מחבר סליקה כגון טרנזילה שמספקת לך API להתממשקות אצלהם, ואז הכל נעשה דרך האתר שלך - יש עלויות לפתיחת מסוף אשראי וכד'.
ואתר הימורים?... שכח מזה.. אם אין לך הון של 2 מיליון שקל לפחות אתה רק יכול לחלום... וגם הסכום הזה.. במקרה הטוב. ולמה לך להסתבך? יש כל כך הרבה דרכים להרוויח כסף.. הלכת לתחום הכי קיצוני.. למה? תנסה לפתח איזה משחק משלך, חוקי לגמרי ב SMS בהנחה והוא ישראלי. ואם הוא בינלאומי לך לכיוון ה PAYPAL חשוב לזכור באתרי כספים שאנו מקימים, צריך תמיד להסתכל לאיזו אוכלוסייה אתה מוכר, אם תחבר פאיפאל לאתר ישראלי. הסיכויים שתעשה 5$ בחודש אתה צריך להודות.. זה לא הכי חזק בארץ במיוחד וישראלים לא בוטחים כל כך לשלם לישראלים לכן ב SMS כל עוד הוא לא חושף פרטים מזהים, זה הכי נוח לישראלי לשלם גם אם זה במחיר שבעל האתר סופג את האחוזים הנמוכים. ואם האתר הוא בינלאומי... תצטרך להתפרע... ובנוגע לפיתוח אתר הימורים... אין לך מושג לכמה חודשי עבודה אתה נכנס ועוד לא הגענו לשלב שגם אם סיימת לפתח.. תצטרך צוות של QA וצוות שעבד בתחום הזה שיכוון אותך... וכשאתה אומר הימורים, זה תחום נרחב מאוד.. ואם כבר אתה חושב להקים אתר הימורים... פשוט תהיה דיסקרטי, אני בטוח שאתה לא רוצה שהמשטרה תדפוק אצלך בדלת....
![]() |
# 6 |
אושיית הוסטינג
|
כדי להקים אתר הימורים, העלות של המערכת היא הזניחה ביותר,
יש לך המון הוצאות: 1. הנפקת רישיון הימורים. 2. עו"ד - להנפקת רישיון הימורים. 3. מעכר - לזירוז הנפקת רישיון הימורים. 4. שכירת משרדים - תנאי לקבלת רישיון הימורים. 5. הפקדת ערבויות כספיות לקבלת רישיון הימורים. 6. הפקדת ערבויות כספיות לסליקה מול כ.א. 7. פיתוח תוכנה. 8. הקמת מערך שרתים - Billing, Load balance ועוד. 9. צוות תמיכה (למרות שאפשר להיעזר בהודו). ועוד ועוד ועוד. כמו כן, אסור לנהל את האתר מהארץ(אסור אפילו להיכנס לסטטיסטיקה של יום קודם, ולראות מה הרווחים). חוץ מששבש, חוקית, ששבש מותר להקים בישראל.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|