|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
תוכנית אחרת במקום פייפאל
שלום לכולם,
הקמתי אתר והמטרה בו לקנות כל מיני דברים אונליין,כלומר עם פייפאל. עכשיו הבנתי שצריך כרטיס אשראי בינלאומי כדי לאשר את חשבון הפייפאל. רציתי לדעת אם יש משהו במקום פייפאל.? משהו ישראלי שממומלץ? או דרך אחרת לתשלום אונליין תודה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
יש כל מיני שירותים אחרים
www.alertpay.com www.strictpay.com יש את E-GOLD שאת הכתובת המדויקת שכחתי יש לך את שירות WALLAPAY לא יודע כמה השירותים האלה כן יוכלו לעזור לך אם בכלל אבל כדאי לבדוק |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר על
|
ציטוט:
זה סקאם הכי מומלץ alertpay.com צריך לאשר אבל עם מסמכים את החשבון או libertyreserve.com לא צריך לאשר ולא כלום רק להרשם לקבל חשבון וזהו |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
עם השירותים האלה אפשר להעביר כסף לחשבון אחר כך?
ומה אתם אומרים על wallapay ? |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
לדעתי הכי כדאי לך פייפל,
לא הרבה משתמשים בשירותים האחרים. אמנם חייב לאשר עם כ.א בינלאומי אבל שים לב שגם אפשר לקנות בלי חשבון פייפל וזה ממש שימושי. רוב האתרים הגדולים משתמשים בפייפל, ואין על זה מה להתווכח. (את האמת פייפל בכלל לא טובים עד כדי כך אבל מה לעשות..) מלבד זאת השתמשתי בעבר ב-www.alertpay.com והתמיכה שלהם חרא וכך גם השירות, לא מוצא שום סיבה להשתמש בו. מה שכן, אני מאוד ממליץ על strictpay, מדובר באתר עם רמה ובתמיכה עם רמה, אבל השימוש בו הוא דל מאוד.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
מה הבעיה שלך להשתמש בPP?
קודם כל, אנשים יכולים לשלם לך באמצעות כרטיס אשראי לא חובה בין לאומי דבר שני, אתה צריך כ.א לא משנה ישראלי לא ישראלי בשביל לאשר אותו אבל בכלל לא חייב לאשר אך מומלץ דבר שלישי, הכרטיס הבין לאומי זה רק בשביל למשוך כסף לכרטיס האשראי, אבל בPP אפשר למשוך כסף לחשבון בנק בארץ! ואז זה הרבה יותר טוב. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
אז מה שאתם אומרים בעצם שאני לא חייב לאשר עם כרטיס ?
לאחר מכן אני יוכל להעביר את זה בלי בעיה לחשבון הבנק שלי בארץ? |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר על
|
בדיוק.
# 10 |
חבר על
|
לא חייב אבל גם לא מומלץ, אם אין לך אישור של כ.א הם יכולים לחסום לך את החשבון ואז אתה תצטרך לספק להם הוכחות שאכן ביצעת עיסקה, אם הPP שלך מאושר אתה לא מחוייב בהסברים
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|