![]() |
# 1 |
אחראי פורום
|
דירוג מעבדים
מה נשמע?
אשמח אם תדרגו לי את שלושת המעבדים הבאים בסדר יורד מהטוב לפחות טוב. Intel Core i5-750 Intel Core II Due E8400 AMD Athlon 2 X4 620 מטרת שימוש: יכולת עיבוד מסיבית ועבודה עם הרבה תוכנות בו זמנית וכן דירוג בתחום המשחקים (מי טוב יותר למשחקים של היום). בנוסף, מה עדיף עבור משחקים? E8400 או ה AMD (בעיקר מבחינת עלות תועלת). תודה!
# 2 |
חבר על
|
אני חושב ש ה i5 יעבוד מהר יותר מכל השאר שרשמת פה מבחינת מהירות יציבות ועומס.
בנוגע ל8400 והAMD , הAMD ATHLON X2 לוקח מבחינת ביצועים ומהירות כל מעבד מסדרת ה CORE 2 DUO והוא גם יותר זול. בהצלחה, דניס.
# 3 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
![]() אתה יכול אולי לקשר אותי לאתרים שמראים השוואות ביצועים בניהם? כי מצאתי את http://www.pcstats.com/articleview.c...d=2452&page=13 ושם בדירוג זה קצת אחר...אם כי רשום שם the Athlon II X4 620 still manages better performance than both Intel and AMD's own dual and triple core chips עריכה: שים לב גם לאתר הבא http://www.pcgameshardware.com/aid,6...eviews/?page=2 יש לך אולי אתר מהימן יותר מזה שהצגתי? תודה!
![]() |
# 4 |
חבר על
|
תראה האמת אין לי משהו קבוע שאני בודק בו , אני מסתכל בכל האתרים (בכל מיני) ומסיק מסקנות בד"כ וגם מהידע\נסיון אישי.
אז מה שנשאר זה לשמוע דעות\הוכחות של אחרים ![]()
# 5 |
I am root
|
יש לי I5 ( הדגם הזה שרשמת אפילו ), ונסיון עם שאר המעבדים שרשמת.
הם אפילו לא באותה ליגה עם ה I5, אין פה מקום להשוואה. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
I5
אטלון 2 640 E8400 אם אתה באמת מתכנן יכולת עיבוד מאסיבית ומולטי-טאסקינג הI5 יהיה מעולה בשבילך, אם לא לך על הATHLON |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|