|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מנהל ראשי בדימוס
|
אני, אני וחברת המסכים AOC |ביקורת והמלצה לא כ"כ מלבבת|
מומלץ מאוד לקרוא מהתחלה עד הסוף.
שלום לכם, אני לפני כשנה קניתי את המחשב יחד עם מסך AOC מדגם LM729, קיבלתי את המסך בהתחלה הוא היה מעולה אהבתי את איכות הצג שלו ובעיקר את התמיכה שלו ב-DVI. השתמשתי במסך כחצי שנה כשפתאום התחילה בעיה מוזרה, המסך התחיל להתכהות (מהמילה ככה) לאט לאט עד שנהפך לשחור (תוך כמה שניות), לאחר איזה "זאטפה" שאני נותן לו מעצבים וכיבויו והדלקתו מחדש המסך חוזר לקדמותו - ולאחר מכן (כעבור שעה עד שעתיים בהתחלה) המסך חוזר על התהליך... ככה זה היה בהתחלה, זה הפריע אבל היה סביל - עד שעם הזמן (תוך מספר ימים) המסך היה נכבה כפי שתיארתי ולאחר תהליך התיקון שהזכרתי גם כן המסך היה נכבה לאחר מספר דקות אחדות.. זה כבר לא היה סביל ואי אפשר היה לעבוד עם המסך. אני כמובן לקחתי את המסמכים והפעלתי את האחריות - הם ביקשו ממני לעשות כמה שלבים עם פקסים וכדומה - לא משנה.. בקיצור שלחו לי שליח מטעם UPS עם המסך החדש, אני בהתלהבותי רצתי שמח למסך החדש ולא נתתי את המסך הישן לשליח עד שווידאתי שהמסך החדש עובד כראוי - הפעלתי אותו וגיליתי לצערי פיקסל שרוף או שתיים תקועים לי באמצע המסך - התקשרתי למפעלי השירות של AOC בארץ ודיווחתי להם על המקרה, הם התנגדו להחליף את המסך כי כפי שהם טוענים האחריות תקפה רק למספר פיקסלים מוגבל, עכשיו הקטע הוא שאני בכלל לא קיבלתי את המסך שאמור היה להיות חדש ובלי בעיות... או קאיי דחיתי את השליח ולא הסכמתי לקבל את החבילה הוא כמובן ארז את המסך החדש והחזיר אותו למקום שממנו הוא בא. מייד רצתי וסיפרתי על המקרה לאבא שלי, אבא שלי לקח את המסך לחברה עצמה (למשרדים), הם לקחו את המסך וחקרו את הבעיה - לצערם הם גילו שהבעיה היא בעיה של מגנטיות או משהו בסגנון - הם עשו על המסך איזה שהוא תהליך והחזירו לי אותו עם שריטות ושאר ירקות, אך הכי חשוב המסך היה תקין ועובד טוב... לאחר כארבעה חודשים עם המסך הישן שחשבתי שלא אראה ממנו שוב בעיות שוב קמה לתחייה הבעיה המוכרת שהופיעה בהתחלה, ישר התקשרתי זועם לחברה אשר מפעילה את השירות של AOC בארץ ודיווחתי להם, הם כמובן שוב הציעו מסך חלופי, הסכמתי... היום קיבלתי את המסך וכפי שאתם בטח מצפים - התאכזבתי שוב כרגיל. אמא שלי קיבלה את המסך והביאה להם את הישן בזמן שהייתי בבית הספר, עכשיו לאמא שלי אין ידע במחשבים ובהרכבות למיניהם של מוצרים חשמליים, לכן היא קיבלה את המסך ה-"חדש" בתמימותה. כמובן שהגעתי מבית הספר הופתעתי לראות את המסך החדש יושב ומחכה - כמובן שמייד הרכבתי אותו והפעלתי, כאשר הפעלתי חשכו עיני. ספרתי 7 פיקסלים שרופים מבלי לספור את כולם כמובן - השעה הייתה מאוחרת (חמש וחצי) והשירות של AOC בארץ כבר נסגר, לכן לא יכולתי להתקשר ולהתלונן בקשר לזה. אך הדבר הראשון שאני אעשה מחר כשאני חוזר מבית הספר הוא להתקשר לאחריות ולדווח, לבקש מסך חדש. בקיצור ולעניין אני ממש לא ממליץ על AOC למרות שהמסך עלה לי בזמנו הון תועפות (2000 ש"ח), הוא לא שווה את המחיר שלו, אל תתפשרו ותקנו רק מוצרים עם איכות וממותגים אשר שירותיהם בארץ הוא יותר טוב, כי שירות זה גם חלק מהקנייה, האמינו לי (מי כמוני יודע - ניסתי על בשרי ![]() שלכם, אלמוג. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
גועל נפש, להבא רק LG או סמסונג, או חברות נורמאליות, פשוט גועל נפש.
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
לי יש LG כבר 4 ומשהו שנים ופועל מצויין איך זה שלכולם נהרסים המסכים רק לי לא אף פעם
![]() |
![]() |
# 4 |
Guest / אורח
|
בושות שדבר כזה קרה... וטוב לדעת שמסכי AOC (למרות כל הפונקציות הנתמכות) לא בדיוק "טופ"...בכל מקרה אלמוג אני מציע לך ללכת על CTX (כמו שכבר אמרתי לך) ובאמת בושות ואני אברר טיפה בנושא ואם יתכן אני "אכנס" בהם :P
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
יש לי מסך של החברה הזו בדגם יותר ישן והוא ממש טוב..
אני כבר לא משתמש בו הוא שוכב בצד אבל הוא עבד לי מצוין איזה שנה+ עכשיו יש לי מסך שאבא הביא לי מהנוגריה ח קניתי אותו בזול שי פיקסל אחד דפוק ![]() נ.ב לדעתי פשוט אין לך מזל :\
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
LG 1730S מומלץ
![]() רק בחיים אל תקנה מרשת באג.
# 7 |
עסק רשום [?]
|
רכשתי את המסך מDELL זהו מסך מבית סוני עם טכנולוגיית Trinitron ויש לי אותו מ-1997!
17 אינטש' CRT גדול, אבל עובד תותח! HT-1025 תומך ברזולוציה גבוהה ומהירות רענון של 120 שזה אולטימטי לגרפיקאים ומי שעובד מול המסך שעות ארוכות.
# 8 | |
Guest / אורח
|
ציטוט:
ותגיד עם איזה כרטיס מסך/מאיץ גרפי אתה מריץ אותו? כי אחרי הכל לא היו CRT/TSS ב97 אז זה חיבור אנלוגי ובטח כרטיס מעפנו'ש :S |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
ולאיר, אני לא מאמיטן שאין לי מזל משום שהבעייה חזרה על עצמה מספר פעמים, המזל יצא מהסיפור כבר ממזמן, גם אני הייתי נאיבי בהתחלה וחשבתי שזה עניין של מזל - אם זה היה עניין של מזל הם היו מחליפים לי אותו ישר, לא? |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חסום
|
דרך אגב,
זה תקן בינלאומי לפי התקן מותר פיקסל אחד שרוף על כל רבע מסך לכן היבואן פועל על פי החוק במקרה הזה. דרך אגב זה כתוב בחוזה האחריות. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|