![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
אזהרה ובעיה - וירוס במסנג'ר
ישנו איזה וירוס במסנג'ר שניראה כמו לינק לתמונה רגילה, הוא ניראה בערך imageshack.biz/ ואת ההמשך אני לא זוכר אבל יש לו סיומת JPG והוא לא ארוך במיוחד.
ברגע שאתם ניכנסים אליו הוא מבקש ממכם להוריד קובץ PIF שלא שוקל כלום ואז ברגע שאתם מפעילים הוא ניכנס איךשהוא למסן שלכם ופשוט בזמן שאתם בשיחה עם מישהו אז במידה ושלחת לו "מה קורה?" זה ישלח את הלינק. עכשיו אני לצערי לא שמעתי על הוירוס הזה וכשדיברתי עם אחד הלקוחות שלי הוא אמר "תיראה" ואז הלינק נישלח ואני בתמימותי ניכנסתי והפעלתי ועכשיו כל פעם זה שולח את הלינק הזה לאנשים במסן שלי בזמן שאני מדבר איתם. עכשיו ניסיתי לשנות סיסמא ואין זה לא עוזר ![]()
# 2 |
חבר על
|
אני וירוס, שמעת?
אנטי ספייוור |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
שמעתי על כל זה וסרקתי עם NOD בגירסא הכי עדכנית וזה כעיקרון מצא איזה וירוס וזה כתב שזה מחק אבל זה ממשיך ...
# 4 |
חבר על
|
תריץ שוב סריקה, אל תתייאש, וגם תוריד אנטי ספיוור. AD AWARE מומלץ
תרשום בהפעלה msconfig ותעבור ללשונית אתחול שם תבדוק אם יש קבצים חשודים שעולים לך עם מערכת ההפעלה |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
היה לי את זה ,
לקוח שלח לי בטעות את זה נכנסתי הורדתי ,אבל לא פתחתי .. זה לא נראה הגיוני שבאתר תמונות יהיה להוריד קובץ ..ועוד שאלתי אותו מזה והוא אמרה לי ישר לא לפתוח ,מזל . בכל מקרה תלמדו כבר לא לפתוח סתם קישורים .. כמו כמה חברים שלי \ שולחים להם הודעה באנגלית ! מחבר שלצורך הדוגמא לא יודע אנגלית והם עדיין יפתחו תלינק . . .כאילו פאק..קצת חשיבה |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
גם אני קיבלתי את הלינק, וגם לי הוא אמר קודם "תראה"
לחצתי גם על הקישור, ברגע שהוא ביקש להוריד משהו לחצתי ביטול ושאלתי אותו, ואז הוא אמר לי שזה וירוסו שאני לא אוריד. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
תנסה להחליף קליינט (מירנדה?)
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
טוב ניסיתי את כל מה שאמרתם(חוץ מלהחליף קליינט למה לא נוח לי עם מירנדה הזה) וזה עדין שולח את הוירוס :/
# 10 |
חבר מתקדם
|
היום במקרה קיבלתי את זה תוך כדי דיבור עם חבר שבדיק אמר לי שהוא שולח לי תמונה (איזה צירוף מקרים גרוע) מצאתי פתרון לזה :
http://www.softpedia.com/get/Antivir...-Cleaner.shtml אני מריץ WIN 7 אבל זה תומך אחורה עד XP
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|