|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
|
איך אני מוציא פטור גילוח?
אם אני בא לא מגולח לבקו"ם ביום גיוס מצטלם לחוגר עם זקן והכל אני יצטרך להוציא פטור מהרופא הצבאי ביום הגיוס? איך זה הולך הפטור הזה
|
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
החוק החדש אומר שאין יותר רצון חופשי, אין יותר רפואי ואין יותר דתי. מעכשיו ההחלטה נתונה נטו במפקד יחידה מדרגת סא"ל ומעלה. ניתן לבוא עם המלצה רפואית או דתית וזה כמובן אמור לעזור, אבל מכוון ומדובר בהחלטה פיקודית, הוא יכול להתעלם מההמלצות. בכל מקרה מכוון ואין לך באמת מגע עם סא"לים בטירונות, רק צריך לשכנע את המ"כ ואתה כנראה תקבל את הפטור. בסדיר לעומת זאת קצת פחות קל, ואם קיבלת פטור ועברת יחידה, הסא"ל ביחידה החדשה צריך לאשר לך אחד חדש.
|
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
תוציא הפניה לרופא עור ותגיד לו שכבר קיבלת משחות וכל החרא הזה וזה לא מפסיק לכאוב לך ...
תלך לרופא פרטי והוא יביא לך אישור ובבסיס המגד או המב"ס חייבים לתת לך אם יש לך המלצה מהרופא ! ככה אני עשיתי כל 3 השנים שלי :P |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
החוק נכנס נראה לי באפריל... (מנסה לחשוב מתי שפטו אותי על זקן חח)
|
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
ברור שתתגלח לפני הגיוס שלך לא ?
אבל משהו שלא הבנתי יש חוק כזה שהגילוח מותר משהו לא זוכר פעם בכמה זמן אני נגיד נוהג להתגלח פעם בשבוע שיש מה לגלח כבר אחרת זה יוצר לי גירוי על העור שלי הגילוח זה רק ביום שישי לפני יציאה |
![]() |
# 6 |
חסום
|
אמרו שאפשר לבוא לצילום של החוגר לא מגולח אבל אני לא יודע מה ההמשך של זה
|
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אתה תצטלם, תגיע לבסיס הטירונות ושם יסבירו לך טוב, טוב למה צריך להתגלח. אם אתה מתחיל טירונות רצינית, יש לך את שבוע הסליחות לשכנע את המ"כ. |
|
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
הצלנו הרסר מביא לכל מי שמבקש...
אתה בסך הכל צריך חתימה של סגן אלוף |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
|