|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
דירוג מסחר: (0)
|
![]() אחסון אתרים ב SecureHost.co.il החל מ $3.99 לחודש
האחסון מתבצע על גבי שרתים מאובטחים באירופה צרפת / גרמניה לבחירתך עם מערכת הפעלה GNU/Linux. - ברכישת חודש ראשון תקבלו חודש נוסף חינם! - חדש ב Securehost.co.il גיבוי מלא לאתרים שלך בשני ארצות שונות, שני חוות שרתים מעבר לאחסון עצמו! - צאט און ליין לשירותכם, מערכת טיקטים נוחה ובעברית, תמיכה במייל וטלפון למכירות. אחסון שיתופי: חבילת בסיס: חיבור 1000MBPS שטח דיסק 1 גיגה תעבורה חודשית 500 גיגה 5 מסדי נתונים MYSQL אירוח שם מתחם* ללא התחייבות ! - מחיר חודשי $3.99 ![]() חבילת עסקים: חיבור 1000MBPS שטח דיסק 10 גיגה תעבורה חודשית 1 טרה 2 כתובות IP פרטיות (DNS/SEO שליטה בדומיין וכו) מסדי נתונים MYSQL ללא הגבלה שמות מתחם* ללא הגבלה ללא התחייבות ! - מחיר חודשי $6.99 ![]() ![]() ריסיילרים: חבילת ריסיילר מוקטן: חיבור 1000MBPS שטח דיסק 5 גיגה תעבורה חודשית 500 גיגה מסדי נתונים MYSQL ללא הגבלה שמות מתחם* ללא הגבלה ללא התחייבות בזמן ! - מחיר חודשי $9.99 ![]() חבילת ריסיילר וובמאסטר: חיבור 1000MBPS שטח דיסק 20 גיגה תעבורה חודשית 1 טרה מסדי נתונים MYSQL ללא הגבלה שמות מתחם* ללא הגבלה ללא התחייבות בזמן ! - מחיר חודשי $19.99 ![]() ![]() כל החבילות שלנו כוללות: פאנל ניהול DirectAdmin / Cpanel ( עברית \ אנגלית - לבחירתך ) מערכת התקנה אוטומטית למערכות מוכנות Installatron - התקנת מערכות מוכנות ב 2 קליקים ללא צורך בידע מוקדם. - למשל בלוג wordpress מערכת joomla , מערכת פורום , מערכת סקרים לאתר ועוד! רשימת תוכנות נתמכות http://www.securehost.co.il/addon.html (מתעדכן מפעם לפעם!) מערכת בניית אתרים עם בחירה של מעל ל-370 תבניות מוכנות לבניית אתר מקצועי. כל השרתים שלנו בעלי מערך דיסקים בשיטת RAID לייתירות וביצועים + מתבצע גיבוי יומי לשרת מרוחק לכל המערכות\אחסונים. *ניתן גם לרכוש שמות מתחם ישירות דרכנו. - כולל פאנל ניהול דומיינים. עובר מחברת אחסון אחרת? מודאג שהאתר לא יתאים? או יפגע? תן לנו לעשות עבורך את כל העבודה, אנו נעביר את כל הקבצים ואת כל מסדי הנתונים והסקריפטים. עד שהכול יעבוד לשביעות רצונך. מיד לאחר התשלום על החודש הראשון באופן רגיל תוכלו לראות בחשבונכם עידכון לחודש נוסף! אנו רשאים לשמור על הזכות לשינוי או הפסקת המבצע בכל עת ט.ל.ח וותק משנת 2004, מקבוצת אורן א מחשבים באר שבע - בכור שיטרית 33 פקס - 077- מכירות 077- נייד להזמנות 054- |
![]() |
# 3 | |
I am root
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
# 5 |
I am root
|
לא כאן , מתוך כבוד לפרטיות המאוחסנים.
צור קשר עם מחלקת המכירות באתר שלנו https://www.beastserv.com/submittick...tep=2&deptid=1 אני בטוח שישמחו לעזור לך שם ![]() אגב - נראה שאתה מוריד 2 דברים בו זמנית , קצב טוב יש לך שם! |
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
# 8 | |
I am root
|
ציטוט:
אתה מוזמן להשאיר הודעה בכתובת : https://www.beastserv.com/submittick...tep=2&deptid=1 ובמקומך הייתי מתקשר גם לספק אינטרנט שלך - אין מצב שאני מוריד על המקסימום ואתה לא - תבדוק איתם מה הסיפור, הייתה לי בעיה דומה התקשרתי ופתרו לי את זה ( 012 ) , עכשיו אני תמיד מוריד על המקסימום. ( גם 5 מגה ) Last edited by yonatan; 19-10-09 at 15:11.. |
|
![]() |
# 9 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ומהאתר VGAMES זה מוריד על מקסימום ככה שאין מצב שזאת בעיה בספקית |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|