|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
חג שמח, צריך המלצה על המחשב נייד
חג שמח,
אני אשמח אם תתנו לי פה הצעות למחשב נייד, עדיף של DELL או ASUS השימושים שלי במחשב הם פוטושופ, אינטרנט, סרטים, מוזיקה... אז הדרישות שלי ממחשב זה כרטיס מסך סביר+ מעבד core 2 duo (אשמח אם תתיחסו אליהם ותפרטו קצת על הביצעוים שלהם) מסך רצוי LED HD אני מעדיף 14 אינצ' ואני גם אשמח לדעת כמה זמן הסוללה אמורה להחזיק התקציב שלי הוא בין 3000 ל4500, אם המחשב יהיה שווה את זה אז 5000. אני אשמח גם אם תעבירו ביקורת על המחשב הזה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=708095 תודה רבה ושנה טובה, ניר
# 2 |
חבר על
|
קח טיפ קטן.
תקח מחשב מחברה ידוע כמו לדוגמא : Fujitsu Siemens (חברה יפנית-גרמנית , אז על איכות אין מה לדבר) במקום לקחת מחשבים של dell / asus (שהם לא הכי חזקים בתחום אגב , הם כן ידועים כמו שאומרים אבל לא הכי אמינים שיש) בתקציב שלך תוכל לקחת משהו מעולה של Fujitsu Siemens .. אם בכל מקרה קצת חשבת על זה.. מחשב מעולה שלהם http://zap.co.il/model.aspx?modelid=736444 Last edited by SpiKerG; 20-09-09 at 11:27.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
תודה על ההמלצה, אני אחשוב על זה.
פשוט DELL ידועים כמחשבים טובים ולכמה מהמשפחה שלי יש DELL והם ממש מרוצים ואבא שלי קונה רק מחשבים של ASUS וכל מחשב שהוא קנה החזיק לו עד עכשיו אז אני הולך יותר על הניסיון האישי שלי.
# 4 |
עסק רשום [?]
|
לא הייתי ממליץ על פוג'יטסו... היציעו לי אותו כשבאתי לחנות, קראתי קצת באינטרנט והחלטתי שזה לא שווה את הכסף.
בסוף קניתי ג'יגה בייט, מה שגם לא הלך כ"כ טוב. יכול להמליץ באמת על DELL, חברה טובה. TOSHIBA, לחבר שלי יש, אחלה מחשב. ACER, יש לי עוד מחשב בבית פרט לGIGABYTE, עובד מעולה. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
DELL ACER TOSHIBA
ACER נותנים אחלה תמורה למחיר לפי מה שהבנתי. בכל מקרה ,4500 זה מחיר למחשב חזק מאוד שיכול להריץ גם משחקים די טוב אתה יכול להביא במשהו כמו 3500-3000 מחשב שיתאים לך לדעתי. |
![]() |
![]() |
# 6 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
בזמן האחרון אני שומע עוד ועוד אנשים שמרוצים בהחלט מACER. מנסיון קטן, אחלה תמורה למחיר.
לדעתי שווה בדיקה. |
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
אשמח להמלצה על דגמים שונים של ACER
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
Toshiba Satellite L300-2C4
Toshiba Satellite L300-2C7