![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
9/11
אין עדין דיון על זה?
אנשים אומרים קונספרציה אחת גדולה, אחרים אומרים טרור. איפה אתם?
# 2 |
חסום
|
טרור.
מי שאומר שזאת קונספרציה,מפגר... |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
בטח שטרור.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
צודק
איך אפשר לחשוב שזה קונספרציה
# 5 |
הוסטסניון
|
קונפירציה
סורי .. אם תראו תסרט שעשו מלא מדענים ופרופסורים דעתכם תשתנה ! אני אתן דבר אחד שגרם לי לשנות דיעה שזה קונפרציה ? FBI פרסם מידע על המחבלים שביצעו את הפיגוע אבל מתברר שהמחבלים לא היו על המטוסים בכלל וכי הם חיים ! מראים אותם אפילו ... קיצור כל אחד יחשוב איך שהוא רוצה אני מאמין בקונספירציה כמו עם רצח רבין וכמו מלא דברים סורי .. את כן כן אתה שהולך להצטט אותי ולהגיד שאני אדיוט או מפגר או כל דעה עלי אחרת ! עצור תחשוב פעמים ותזכור כי אני לא מעוניין בחוות דעת עלי ! שלח לי פקס עם חוות דעת ל 0504246622 או שאם יש לך קבלה שאתה לקוח שלי LOL תוכל לפרסם פה ! Last edited by Kuchi; 11-09-09 at 21:42.. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
למה? שטויות. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
השוואה גם כן
מה אתה מפגר ?????? מה קשור שוואה תגיד לי מה ????????? רצצח רבין קונספירציה לא מבחינת זה שאמיר הוא לא רוצח אלא "הוא קיבל אישור" מה זאת אומרת ? הוא היה בשב"כ !!!!!!! עזוב אין לי כוח להכנס לזה אנשים פה לא רואים חדשות ולא מוכנים לקבל דעות חשבתי בעבר בדיוק כמוכם עד שראיתי הסברים מחקרים חקירות ! חפש ביוטיוב רצח רבין קונפירציה ! בקשר לתאומים חפש 11/9 conspirasy מאחר ואתה עצלן כנראה ולא רוצה לקבל דעות ... זה התאומים http://www.youtube.com/results?searc...=0&oq=11%2F9+c זה רבין http://www.youtube.com/results?searc...1%D7%99%D7%9F+ |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אתה אדם פשוט מטומטם.. מאמין לכל דבר שאנשים אומרים, עלק 11.9 זאת קונספירציה..פחח XD ויצחק רבין? חלאס, אל תעשה מעצמך צחוק. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
מה אתה בן 2 ?
מפגר אני מאמין לפרופסורים ולא לFBI כן כן ! יאללה זזתי להתארגן לפאב תתבגרו אנשים מצער אותי לשמוע שאתם אטומים לגבי דעות אבל פאק יו אם צריך ! FFF |
![]() |
![]() |
# 10 |
Whatever
|
תופתעו לגלות שלאנשים יש דעה שונה משלכם לפעמים. Kuchi, ממש לא לעניין.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|