|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
שאלה בקשר ל - Image Function Php
היי
![]() אז כך רואים תתמונה ? עכשיו למטה תראו יש תמונה של האתר פיק עצמו אוקי אז פעם שעברה ששאלתי מישהו נתן לי דף עם הסבר על GB אוקי כל מה שלמדתי משם זה לעשות על תמונה כתב ולא עוד תמונה למשל מה שאני הצלחתי להכין זה זה רואים את הכינוי ואייסיקיו ? והכל זה קוד PHP ![]() רוצים לשנות את מה שכתוב בתמונה ? איפה שכתוב Kuchi שנו למה שאתם רוצים ואיפה ש 283474541 אז שנו מספר שלכם http://kuchi-softs.noads.ws/test/Hos...&Icq=283474541 |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
כולם מנסים את מה שהכנתי אבל אף אחד לא עוזר
![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר פורום
|
אתה יכול לראות בחתימתי..
יצרתי חתימה שהיא בעצם "מונה צפיות" לכלל ההודעות שלי בפורום. כל פעם שהתמונה נצפית, המונה עולה ב-1. מה שאומר שההודעה נפתחה ![]() בכל אופן, הנסיון שהבאת כאן לא כל כך עובד.
# 5 |
הוסטסניון
|
לא הבנת אז מה אני רציתי מה שעשיתי עובד מה שרציתי לא יודע איך !
אני רוצה לעשות שיש לי תמונה של התינוק ואז אני רוצה לעשות שמעליה יהיה עוד תמונה למשל בתמונה של התינוק יש תתמונה של הזסכויות לאתר PIC עכשיו הבנת ? |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר פורום
|
כן הבנתי, גם לא אמורה להיות עם זה בעיה, יש לי "מערכון" כזה.
זה ליצור תמונה חדשה משני התמונות אחת היא התמונה שאתה בעצם מעלה לשרת, השניה היא החותמת המוטבעת. ומכאן חיבור של שניהם במיקום במסויים של אחת על השניה וקביעה כתמונה חדשה.
# 8 |
הוסטסניון
|
כן אבל איפה שיש למטה יוסי . בי זה תמונה ? או כתב ?
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
יוסי יש מצב שאתה נותן את הקוד הזה?
גם אני צריך אותו |
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון