|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
שאלה | שפת+תוכנת המשחקים בפייסבוק
אוקי אז לא אני לא סתם רוצה ללמוד את זה..
אני מעצב.. אומנם לא ממש מקצועי ומלא זמן.. אבל מספיק בשביל משו' בסיסי.. ואני רוצה לדעת איזה שפה ועם איזה תוכנה בונים משחקים. כמובן שאני לא רוצה משחק בRPG maker או Game maker. אני חושב שזה ג'אווה.. או פלאש.. או לא יודע.. אבל אשמח לשמוע ממישהו שמבין מקצועי בדברים האלה.. [הדוגמאות זה כל המשחקים שיש בפייסבוק.. כמו: FarmVille, CountryStory בעיקר.. אבל גם הבאולינג, גולף, המשחק של הלאמץ חייה, הזה עם החיזר והחלליות.. Crazy Planet אם אני לא טועה..]. כל אלה דוגמאות למה שאני מתכוון.. בכזה שפה/תוכנה אני רוצה לבנות את המשחק שלי.. אז אם מישהו מבין ויודע ב100% אז שיכתוב.. (אפשר גם בה"פ).. ואם מישהו כבר יודע איך בונים כאלה משחקים (עם כסף, פעולות שמוסיפות חפצים, מד חיים וכו'.. כמובן שבדפדפן כמו הדוגמאות למעלה..) אפשר להצטרף.. [לא מבטיח כלום..]. תודה רבה לעוזרים.. שיהיה המשך לילה טוב לכולם.. :] ד"א: לכל התלמידים בהצלחה בשנה הבאה.. ;]
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
רוב המשחקים שהזכרת פה בנויים ב FLASH (ו ACTION SCRIPT שהיא שפת התיכנות של פלאש),
אבל אפשר לפתח משחקים לאינטרנט גם ב JAVA כמו שהזכרת פה. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
אז אני צריך ללמוד גם Flash וגם Action Script? או רק אחד מהם?
ועם איזה תוכנה? תודה.. :]
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
AS זה השפת תיכנות של הפלאש. בשביל לעשות פקודות כמו לגרום לכפתור להיות לחיץ בפלאש אתה צריך לדעת AS.
# 5 |
חבר מתקדם
|
מה פלאש עוזר אם אין לי ידע בAS?
מה אפשר לעשות בפלאש בלי AS?
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
זה לא תוכנה זה תכנות, זה לא משהוא שאתה לומד עם מדריך.
זה הרבה מעבר. אם אתה רוצה ללמוד לתכנת תלמד לתכנת, אל תלמד להכין משחק. והמלצה קטנה: אל תשאף לזה. פייסבוק זה מים עמוקים, תתחיל מרדוד. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
:S
אני רוצה לפתח משחק. זה השאיפה שלי לבנתיים. בשביל המשחק צריך AS. אז אני לומד AS. לא אכפת לי אם יקראו לזה "לומד בשביל לפתוח משחק" או "לומד לתכנת עם מיקוד על תכנות משחק". אני רוצה ללמוד לתכנת. לעבוד עם AS כאשר המשתמש לא משנה אם בפייסבוק או בהרשמה של המשחק יוכל לעשות שם דברים וזה ישמר.
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
לך על זה, רק חבל כי המטרה יותר מידי רחוקה.
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
במה אתה רוצה שאני אתחיל אז? :S
מה הרמה מתחת לזה?
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|