![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
שאלה בקידוד | דיבים
שלום לכולם..
רציתי לשאול דבר כזה.. כשאני מקודד דיבים.. אני מקודד נגיד לוגו באמצע. ואז תפריט. ואז יש לי חלק מהאתר בצד ימין וחלק בצד שמאל.. אני עושה float: right וleft. ואז אני צריך להשים עוד דיב של זכויות יוצרים למטה. אבל כשאני שם אותו.. הוא מראה לי אותו בFF מאחורי הבלוקים שעשיתי בהם float. איך אני עושה שיראו את זה אחריהם? [בלי שימוש בטבלאות..].
![]() |
# 2 |
אקס מנהל
|
אם הבנתי נכון,
תקרא על האלמנט clear בcss. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
ואם אתה ממש מתעצל אז הינה זה:
זה לCSS: .clear { clear: both; } וזה בHTML: <div class="clear"></div> DIV זכויות יוצרים תהנה |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
אוקי עזר באמת.. תודה..
רק עכשיו יש לי בעיה.. זה נצמד לדיב שנמצא למעלה ממנו.. ואני רוצה שיהיה רווח.. margin-top לא עוזר.. מה עושים?
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
מישהו..? בבקשה..
![]() |
# 6 |
אקס מנהל
|
מה נצמד לאיפה?
תעתיק לפה את הקוד ותראה את האתר, קשה לעזור על עיוור. בכל מקרה אני מציע שתקודד מחדש עם הclear, ותלמד איך להשתמש. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
יש לי 2 דיבים..
אחד float לימין.. ואחד לשמאל. עכשיו רציתי להוסיף עוד דיב מתחת.. שיהיה ברוחב של כולם. ועשיתי אותו clear: both. עכשיו הוא נצמד ממש לסוף של הדיב מעליו. עשיתי margin-top וזה לא עזר.. אז מה צריך לעשות בשביל להרחיק את הדיב שלמטה מהדיבים עם הfloat שמעליו.
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
אתה לא אמור לתת לDIV הרחב CLEAR BOTH אתה שם בין הDIVים של הFLOAT לDIV הרחב עוד DIV שלו יש CLEAR BOTH ואז זה יעבוד.
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
תודה רבה.. :]
אפשר לנעול..
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|