|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
|
סקר| עסקים ולימודים
יש לי שאלה שמלווה אותי הרבה זמן, וגם לי יש עסק(לא הוסטינג - שלי משהו שונה, תראו בקרוב) והשבוע אני נירשם במס הכנסה, ויש לי שאלה שמלווה את החיים של הרבה חברים מפה..
איך אתם מסתדרים גם עם עסק, וגם בית ספר ?! אני אישית זה עד עכשיו לא בא לי ממש על חשבון לימודים או הפריע - כי לא ההיתי צריך לשבת הרבה בבית - כיתה ט' מחפפים, ובכול זאת ציונים גבוהים.. כי אין הרבה חומר.. אבל שנה הבאה בגרויות וזה, ואני רוצה לשמוע איך אתם מסתדרים עם לימודים ועסק ? האם זה מפריע לכם לפעמים? האם יש לכם קטעים שזה או זה או זה ? מחכה לתשובות מעניינות.. יום טוב
# 3 |
הוסטסניון
|
מפריע מפריע ... אבל חיים עם זה.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
מפריע
אבל כיתה י' אין כל כך הרבה בגריות אפשר להתסדר לדעתי אם אתה מחלק את הזמן כמו שצריך |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
אחראי קהילה
|
אם אתה יודע לחלק את הזמן כמו שצריך, אז זה מעולה.
אם אתה בנאדם לחוץ שנלחץ ולא יודע לחלק את הזמן, חבל. תחכה וזהו. כיתה י' זה חרטא. יא' זה הכי קשה. |
![]() |
![]() |
# 9 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
בית ספר זה ה-דבר שיבנה את העתיד שלך, זה לא שזה איזה עבודה או משהו.. ועסק של בניית אתרים זה לא מה שיהיה לך לכול החיים כי רואים שהתחום הזה רק יורד, כול יום עולות חברות חדשות והמחירים יורדים. אז ככה שאל תבנה על עתיד בקריירה של בניית אתרים או הוסטינג..
![]() |
# 10 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
כידוע, כשההיצע גבוה מהביקוש, ישנם לא מעט אנשים טובים מאוד וחכמים מאוד שלא מצליחים להשתלב בעבודה המתאימה לכישוריהם. בניגוד להולכים בתבנית, אני בחרתי ללמוד ולהתפתח כבר מעכשיו. בניגוד למה שכתבת, אני לא הוסטר ולא בונה אתרים, אני דווקא מתעניין בשיווק. אני מתחכך בגורמים הנכונים, לומד מהאנשים הנכונים ולומד את הדברים הנכונים. אה כן, יש לא מעט אנשים שתעודת הבגרות שלהם נראית כמו בדיחת קרש כשרואים לאן הם הגיעו בחיים. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|