![]() |
# 1 |
חבר על
|
שאלה בקשר ל"התחייבות"
אולי הכותרת לא מנוסחת טוב,אבל זה מה שצץ לי באותו הרגע.
אז הינה השאלה. יש איש,נקרא לו מויישה ![]() נגיד יש בעל חברה,עכשיו בעל החברה מחפש מעצבים /מתכנתים לא משנה. בעל החברה מצא 5 מעצבים נגיד אוקי? עכשיו בעל החברה יכל להחתים את המעצבים על חוזה שבו הם מחוייבים לעבוד אך ורק דרך החברה ?הכוונה,לא יכולים לעבוד פרטי ואו בחברות אחרות . יש דבר כזה ? זה אפשרי ?.. שאותם מעצבים יעבוד רק דרך החברה ,נגיד ופונה אל המעצב שעובד בחרה לקוח -הוא לא יוכלו לעצב לו בפרטי אלה יחוייב להפנות אותו לחברה ומשם הם יתחילו לעצב . נשמע לכם אפשרי /הגיוני /נכון ?.. תודה ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
אפשרי? כן.
אני במקום אותם מעצבים/מתכנתים הייתי בודק טוב טוב כמה כסף אני מקבל,אם זה שווה את הדיל הזה |
![]() |
![]() |
# 3 |
מנהל ראשי
|
ברור, מדובר על ניגוד אינטרסים.
אבל.. מדובר במצב בו המעצב מועסק כשכיר בחברה ולא כפי שנהוג לחפש כאן כפרילאנסר. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
אוקי ברור.
עכשיו כמו שנריה אמר, למה שאותו מעצב יעשה את זה? למה שהוא יתחייב לחברה הזאת בזמן שאותו מעצב יכל להביא לבד 4 לקוחות.. למה שהוא יהיה חייב לעבוד דרך החברה,זה נשמע כאילו "דופקים תמעצב " אל אם יש שכר חודשי =] אתם מכירים איזו חברה שעושה דבר כזה ? ואני לא מדבר על חברות "גדולות" ,שנמצאות בשוק ויש להן משרדים בת"א, לא מדבר על מקום עבודה בפני עצמו . |
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
כמו שדניאל אמר זה נפוץ בעיקר במקרה שנותן השירות(מתכנת/מעצב) מועסק כשכיר
למה שהוא יעשה את זה? אולי כי אין לי אופציה להשיג לקוחות לבד אז עדיף לו לסגור על חוזה כזה שמן הסתם יתן לו סכום משמעותי יותר מאשר האופציה שהוא ישיג לקוחות לבד |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
אוקי.
טוב תודה ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
יכול להיות שהוא מעדיף שכר חודשי קבוע.
הם לא יכולים לגרום לך להתחייב ואז להשאיר אותך במצב שבו אתה מקבל משכורת נמוכה\לא מקבל בכלל.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|