|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
אני מרגיש שהולכת להיות סיפור גלעד שליט 2
שלום לכולם , לפי פרסומים ואני עוקב אחריהם אני חושב שהולכת להיות " מלחמת לבנון 3"
לפי מה שאני שומע וקורא באינטרנט שחיזבלאאה ( או שאיך שלא כותבים את זה ) מכינים את השטח לחטיפת חייל נוסף בארץ " סיפור גלעד שליט 2" לפי מה שאומרים לערבים חזבלאאה יש כ 40,000 רקאטות ולפי מה שהם מאיימים עלינו הם מגיעים גם לתל אביב והאזור הזה .. מה אתם אומרים ? עם תפתח מלחמה עם הלבנונים ותהיה חטיפה של חייל , מי אתם אומרים ינצח במלחמה אל תשכחו שללבנונים יש מה שנקרא סוג של הפעלת לחץ דרך האמצעי המדיה מה אתם אומרים ? בברכה בן ! |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
לדעתי אם יפול טיל בת"א ישראל תנצל את הדרמה והמצב החדש ותמחק חצי סוריה\לבנון
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
אחרי הלקחים ממלחמת לבנון 2, למדנו הרבה והכחנו את זה בעופרת יצוקה..
החיילים שלנו זהירים מאוד תיהיה בטוח בזה. לדעתי יש לנו את הצבא הכי חזק במזרח התיכון, גם אם יקרה משהו לא חושב שלא נגיב הייתי רוצה לדעת איפה שמעת על הפרסומים האלה. יש לנו מודיעין טוב, אם דבר כזה הגיע לתקשורת אז בטח הגיע לשב"כ ולחיל מודיעין והם פועלים בשביל למנוע את זה |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
גלעד שליט נחטף ע"י החמאס ולא חיזבאללה.
*אודי גולדווסר ואלדד רגב הם אלה שנחטפו ע"י חיזבאללה. במלחמה אין מנצחים, יש רק מפסידים כל אחד מפסיד משהו.
![]() |
# 5 |
אחראי קהילה
|
אם זה יגיע לת"א, הם יצטערו...
ישראל כמה שהיא נראית רחמנית, היא ממש לא |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
אל תדאג, ישראל למדה והפיקה לקחים.
במידה ויהיה מקרה של "גלעד שליט 2", אני מקווה שישראל תגיב במהירות כל עוד אפשר. |
![]() |
![]() |
# 7 |
עסק רשום [?]
|
אם עכשיו תהיה שוב מלחמה איתם , זה כבר יהיה אחרת לגמרי..
כמו שביצענו בעופרת יצוקה, עכשיו בקושי ניכנס לשטח לבנון רגלית, כול מהלחמה תהיה אווירית , ועם טילים, ככה שלא יהיה הרבה סיכויים לחטיפה וחוץ מזה - אם יפול טיל בתל אביב זה כבר יהיה סיפור אחר - וזה באמת יתפתח למלחמה רצינית..
# 8 |
חבר על
|
טיל נופל בת"א או הסביבה.
50% מלבנון כבושה (אם לא כולה) בנוסף אינספור מטוסים וטילים לכיוון שלהם |
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
מטוסים עבורים מעל כרמיאל על ימין ועל שמאל ... או שזה תירגול או שכמו שאמרת מתכוננים.
![]() |
# 10 |
חבר על
|
מאיפה אתם כאלה בטוחים שאם טיל יפול בת"א ישר יתקפו אותם כאילו אין מחר?
אני לא מבין.. 8 שנים? או 7 .. תקפו את אשדוד וכל השאר הערים ורק לבסוף יצאו למלחמה ....[עופרת יצוקה ] אני לא מסכים אתכם שאם טיל אחד יפגע בת"א יעשו מזה דרמה . .. ישראל גם לא תצא למלחמה בגלל טיל אחד . .. אז יורים טיל בחזרה .. תצאו מהסטיגמה שלכם ש ת"א היא המרכז הכי חשוב ושאם מישהו ימות שם מטיל אז גם כל לבנון תחרב. . . |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|