|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
אשכול השראה 3#
אשכול השראה 3#
23/7/09 כפי שאתם (לא) שמים לב בשם של האשכול לא מופיעה המילה "שבועי" מהסיבה הפשוטה שאני לא מצליח לעמוד בזה ולמרות שזה חופש אין לי זמן כל שבוע לפתוח אשכול השראה. מעכשיו יהיה אשכול השראה כל כמה זמן, הכוונה שהאשכול הבא יכול להיות בעוד שבועיים, בעוד חודש, אולי אפילו בעוד שבוע, זה לא ברור ואני לא רוצה להבטיח כלום. ובגלל הביקוש *אהם*נאור*אהם* אני אעשה אשכול טיפה ... גדול. אשכולות קודמים: אשכול השראה 2# אשכול השראה שבועי 1# אתרי השבוע: Robert Kaniszewski Cafundó Estúdio Criativo vegaone.de - *מומלץ* Guzzle Umbro Porcelanosa Audrina Patridge idsgn Leeds Web Design Spoon Graphics The Other Design Agency RonnieSan Sharethrough Area 17 לוגואי השבוע: Vivid Ways - *מומלץ* AIRTIME act ATACK Arka Nuova Schizophrenic - *מומלץ* abc aipo Action Now BNB Fido שונות: [מדריכים] 40 מדריכים לאיקונים מפורטים [מאמר] תהליך העבודה להכנת הלוגו Vivid Ways שהוצג פה באשכול [מדריך] מדריך להכנת לוגו עם לימון [מאמר] 35 אתרים יפים של צלמים [מאמר] 110+ עבודות של אומנים הכי טובים באירופה [מדריך] איך להכין איקון של עיתון באילוסטרטור [מאמר] הרבה עבודות טייפוגראפי באילוסטרטור [מאמר] מלא תמונות מדהימות של טבע [מאמר] 20 רקעים מדהימים מהתחרות רקעים של abduzeedo [הורדה] 4 פונטים חינמיים להורדה זהו, ניגמר אשכול ההשראה השלישי, כפי שאתם רואים הפעם הפצצתי ועשיתי אשכול דיי גדול. אז ניתראה בפעם הבאה, רון. ![]()
# 2 |
חבר וותיק
|
אהבתי
תודה.. אחלה השקעה |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
וואו!!
המון המון המון עבודות יפות! באמת מדהים. אמנם לא היה לי כח להיכנס אבל כל מה שראיתי היה ממש יפה. הרבה זמן לא ראיתי עבודות כאלה. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
עבודות יציריות ומעולות!!!!
יש הרבה פלאש בעבודות - פלאש מאוד כבד.. לפעמים זה קצת מציק וכבד על המחשב =\ בכל מקרה הלוגואים הם הדבר הכי מעניין =] |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
תודה רבה, שימושי.
עבודות מדהימות. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
תודה למי שהגיב
![]() ממש מצער אותי שזאת כמות התגובות ... כניראה שזה האשכול האחרון.
# 7 |
חבר בקהילה
|
תודה רבה !!
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
תודה אחי אהבתי
![]() |