![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
בעיה בהוספת סימן מים לתמונה
אהלן,
לקחתי את הקוד מהאתר: http://php.net/manual/en/image.examples-watermark.php האתר הרשמי של PHP, חייב לעבוד. שמתי את זה באתר שלי, הכנסתי את הקוד בתור פונקציה שנקראת water_mark, שכמובן פועלת רק לאחר move_uploaded_file. הפונקציה פועלת לאחר SUBMIT בFORM שהaction שלו היא בעצם עצמו. בקיצור, אחרי שאני לוחץ על SUBMIT, אני פשוט מקבל דף לבן שאמור להציג את התמונה, וכשאני עושה "מאפיינים", אני רואה שהרוחב והגודל הוא בכלל 0, ובעצם התמונה לא מוצגת. מה הבעיה? |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
תראה לנו בדיוק איך עשית..
|
![]() |
![]() |
# 3 |
Winner
|
אני משער שאתה רוצה שננחש את הקוד?
תראה לנו את הקוד שאחרי לזה, ונעזור לך. ותבדוק שהקבצים הם מאותו פורמט כמו באתר PHP (הסימן - PNG, התמונה - JPG).
# 4 |
חבר בקהילה
|
כמובן שעשיתי על פי ותו פורמט, אבל שיניתי רק בסוף שזה ישמור כJPG ולא כPNG.
זו הפונקציה: PHP קוד:
וזו הקריאה לפונקציה, שהיא נמצאת בדף אחר, אבל כמובן מאונקלדת: PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 5 |
Winner
|
תראה את המשך הקוד, איך אתה מציג את התמונה
ותבדוק שה$path באמת מוביל לuploads
# 6 |
חבר בקהילה
|
הPATH אכן מוביל לשם כי אני הגדרתי אותו.
ולגבי המשך הקוד, זה לא ממש קשור. כי הבעיה היא שזה בכלל לא מעלה את הקובץ עם סימן המים. |
![]() |
![]() |
# 7 |
Winner
|
אולי אתה פשוט לא מציג את הקובץ נכון?
# 8 |
חבר בקהילה
|
אני לא מציג שום קובץ אבל..
תראה, לפי מה שרשמתי שהדף קורא לפונקציה, לא משנה מה אני רושם אחרי זה - הוא אפילו לא מתייחס לזה, כאילו יש שגיאה בתמונה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|