|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
אחראי פורום
|
בעייה בקבצים שנוצרו בעקבות שינוי גירסאת Wamp
בעייה בקבצים שנוצרו בעקבות שינוי גירסאת Wamp,
אוקיי, אז החלפתי מחשב, ושיניתי את המערכת הפעלה ל-Vista, אז החלפתי גם ל-Wamp חדש, ועם המעבר נוצרו כמה בעיות מפגרות עם קבצים... זאת אומרת, התכנות עצמו עובד, אבל בכל זאת יש שגיאות מיותרות \= דוגמאות: כשאני מנותק מהמערכת, השורות ההלו מופיעות: Undefined index: Username Undefined index: Username והשורות לפי הסדר הן: קוד:
if ($_SESSION['Username']) { עוד דוגמא לבעייה שנוצרה, אני מדפיס משהו בעזרת echo <<<html, זוהי השגיאה: Undefined variable: FullName השורה: קוד:
<td colspan="4"><input type="text" class="text" name="FullName" value="{$FullName}" /></td> אני סבור כי זה נוצר סתם מאי הגדרה נכונה של Wamp? או מה? לא הבנתי...? אולי צריך לשנות משהו בגלל הגירסא, PHP, Wamp...? אשמח להסבר כמו שצריך ![]() תודה רבה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
בגדול, השגיאות שהצגת נוצרות בגלל שלא הגדרת את המשתנים שניסית להדפיס.
אפשר לבטל את השגיאות הללו עם הפונקצייה error_reporting
# 3 |
חבר וותיק
|
עקרונית צריך לכתוב את זה אחרת...
PHP קוד:
PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 4 |
אחראי פורום
|
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
ולגביי Baku, תודה, אך לא ממש הבנתי מה עשית כאן... אם תוכל להסביר לי למה רשמת את השורה הזו, ובמקום איזה שורה לרשום אותה, כי תסתכל למשל בשגיאה השנייה שציינתי, למה השגיאה הזו נוצרה? תודה. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
זה אותו דבר, רק טקסט אחר..
במקרה שלך: PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
קוד:
<td colspan="4"><input type="text" class="text" name="FullName" value="{$FullName}" /></td> האמת שנוצרו בעיות מסתם, זה עובד כאילו, אך סתם שגיאות, אלו סתם דוגמאות שהראיתי, יש עוד כמה שגיאות שונות שנוצרו מאותו מאותה הסיבה(שינוי גירסאת ה-Wamp), מה אתה מציע לעשות? לעבור על כל המערכת ולתקן את זה? או פשוט לשתמש בפונקציה error_reporting? Last edited by Tom_l; 12-07-09 at 10:30.. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
עסק רשום [?]
|
אלה לא סתם שגיאות, אתה עושה שימוש במשתנים לא מוגדרים.
בנוגע לבעיה השנייה תעשה לדוגמה ככה: PHP קוד:
אם הוא לא מוגדר, הוא יקבע כ- null. (את הפתרון לבעיה הראשונה כבר הביאו לך והוא זהה, תוודא שהמשתנה מוגדר [isset] לפני שאתה משתמש בו) |
![]() |
![]() |
# 9 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
תוכל רק לרשום לי את זה במבנה If בבקשה? בגדול הבנתי מה זה מבצע, רק במבנה: קוד:
if () { ואגב, לגביי השגיאה הזו: קוד:
Use of undefined constant ID - assumed 'ID' קוד:
<td class="post" style="text-align: center;"><input type="button" class="btn" value="ערוך אתר" name="editSiteBTN" onClick="window.location=('EditProfile-{$result[ID]}')" style="margin: 0px;"></td> |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
אחראי פורום
|
יש דרך לתכנת,
וחלק מהדרך הזאת זה לא להשתמש במשתנים לא מוגדרים, לקרוא למערכים בצורה נכונה - וכו'. כאשר לא תתכנת בדרך הנכונה, המערכת תציג שגיאה. מכיוון שרבים האנשים שלא יודעים לתכנת נכון (מצטער אם זה בגסות גדולה), אז במקום ללמוד לתכנת נכון - מגדירים שהשרתים יתעלמו מהשגיאות שלהם. אתה לא יכול לקרוא למערך ככה: $results[ID] - אתה צריך לשים גרש/יים מסביב ל-ID. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|