|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
|
המלצה ובקשת ביקורת אחסון חינמי
אנשים יקרים שלום,
ברצוני להמליץ לכם על השירות free240 שנרכש על-ידי לפני מספר שבועות. השירות מאפשר לכם הגולשים לקבל אחסון חינם אין כסף ובתמורה לאפשר לי לפרסם פרסומת קטנה באתר שלכם ובכך תחסכו את עלויות האחסון שלכם ותהנו מאחסון מהיר ואיכותי במיוחד ובחינם בשרתים שלנו. לפני תקופה קצרה התעוררו בעיות בשרתים שלנו והאתר נפל מספר פעמים. עכשיו משהוחלפו השרתים – תוכלו להנו מאחסון מקסימלי.ובאיכות טובה. מי שרוצה שנסיר אותו מהרשימת תפוצה שישלח אלינו אימייל ל: barmanor@gmail.com http://www.free240.com |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
ברצוני שתפסיק לשלוח לי כל יום איימיל עם האתר שלך.
בנוסף לכל איימיל שלך קיימת רשימה של כל רשימת התפוצה , דע לך שאתה שולח לי איימילים ללא אישור ואני יכול לתבוע אותך בקלות , אבל אני לא רוצה לפגוע באנשים אז אני לא יעשה את זה . אבל מישהו אחר יכול לעשות את זה. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חסום
|
שלח לי לאימייל את האימייל שלך ואני יסיר אותך מהרשימת תפוצה
|
![]() |
![]() |
# 4 |
אחראי פורום
|
15:08
אתר לא פעיל
# 5 |
חסום
|
האתר פעיל
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חסום
|
אתה ממליץ על אתר של עצמך?
אתה יכול להציג לא להמליץ. האתר לא נראה טוב, שירות נחמד, לסיכום "כבר יש מספיק כאלה". בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
לפותח האשכול- האתר מאוד נחמד. ההיתי ממליץ טיפה לשנות את השם, אבל עזוב..
![]() |
# 8 |
חסום
|
siteserv.co.il תודה תהיה בריא.
Bong, התגובה לא באה ממקום של אינטרס או סתם דעה שלילית ללא מחשבה. פשוט זה מה שאני חושב על התחום, מאחל לך הצלחה [: |
![]() |
![]() |
# 9 |
חסום
|
אני מרוצה מהשרות של עצמי חח
תודה על התגובות |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|