![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
מציע את עצמי לכתיבת מאמרים
שלום,
אני מציע את עצמי לכתיבת מאמרים מכל התחומים הכוללים בתוכם שילוב של מילים שאתם מעוניינים לקדם בגוגל (כמו במידה המתאימה ולא כל מילה שניה להכניס אותה, אלא במינון הנכון לפי דעתי) מאמר סטנדרטי - 250 מילים, 35 שקלים. * העבודה מתבצעת עד יומיים (שגם זה מוגזם..רב הפעמים העבודה מבוצעת באותו יום) כאלה שמעוניינים, להשאיר פה פרטים ליצירת קשר או בהודעה פרטית לא כ"כ חשוב לי. יום טוב. Last edited by RAS; 20-06-09 at 17:42.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
המחיר ל250 מילים הוא בדרך כלל 20-25
# 4 |
חבר בקהילה
|
נראה לי שהוא לא התכוון למאמרי חדשות/עדכונים
# 6 |
חבר וותיק
|
הכוונה לא למאמרים כאלה (שזה בעצם כתבות), הכוונה למאמרים שיש עליהם לדוגמה מידע באינטרנט (סתם למשל, סיגריות) ואני מסכם, עורך ומתאים את זה לקידום האתר במילים מסוימות.
הייתי אומר שזה יותר לאנשים כאלה שרוצים לעשות אתרי "ספאם" בשביל להוציא קישורים ולבנות תשתית.. אבל לא רק. והכוונה היא עד יומיים מהרגע שאומרים לי להתחיל.. למרות שציינתי שזה בדר"כ לוקח פחות מיום מהרגע שאומרים לי להתחיל, אבל אני לוקח טווח מסיים ליתר בטחון אם יש לי אירוע או משהו בסגנון. Last edited by RAS; 20-06-09 at 21:32.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|