![]() |
# 1 |
חבר על
|
המלצות לפלאפון..?
שלום לכם.
הולכים לקנות לי פלאפון חדש אבל הבעיה שאני לא יודע איזה לבחור :blink: תקציב 1000-1700 שקל. בעקרון שמעתי שתאץ' יקר מאוד ,וכל הזולים הם לא טובים.. שמעתי שה-5800 נחמד,אבל הטאץ' שלו לא הכי טוב... זה נכון? בכל אופן, פלאפון מצלמה יחסית טובה,שהסוללה תיהיה יחסית חזקה,שיהיה מקום אחסון, רמקולים לא הכי צריך חזקים,משהו טוב אבל לא דורש משהו פצצתי ![]() תודה לכולם =] כמובן שאפשר להביא גם פלאפונים שונים ממה שכתבתי [רק שהמחיר יהיה 1000-1700 ] , תודה ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
בזמננו פלאפון זה בשביל לעשות "וואו" לחברים.
אם המטרה שלך היא ליצור "וואו" שכזה אז תחסוך יותר. אם המטרה שלך היא לדבר ולדבר אז לך להום סנטר , יש שמה מבצעים על טלפונים בלי התחייבות לספקיות ואפשר לשלם בתווים (עוד 15 אחוז הנחה) |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
הטאצ' של הXM5800 הוא אחלה.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חסום
|
כל הנוקיה N95 /96/85 וכל אלה לא מומלץ בכלל כל הסדרה הזאת.
ממליץ לך על סמסונג F480 (טאץ')! חכם, יפה, משוכלל, פוזה, הכל.(נע בסביבות 1200+) או סוני אריקסון W980 יופי מהמם, נוח, גם כן אם מסך מגע, פלאפון מולטימדיה מעולה. (נע בסביבות 800-1200). יש עוד הרבה מכשירים יותר טובים וזה אבל לא שווים תמחירים, 3/6 אלף שקל, לא מוציאים סכום כזה על פלאפון זה טיפשות. |
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
אל תתקרב לסמסונג\מוטורולה
במיוחד ל F480 שיש לחבר שלי נדפק לו כל כמה ימים המסך מגע ודברים אחרים
# 6 |
חבר מתקדם
|
אל תתקרב לטאץ' שהוא לא IPHONE , אני לא משתגע בכללי על טאץ' .
אני מחזיק N95 , אחלה סלולרי , מערכת סימביאן יש לו מלא תוכנות שאפשר להוריד , GPS , מצלמה 5 מגה פיקסל מעולה , הוא נוח לתפעול. אני מאוד מאוד מאוד מרוצה ממנו .
# 7 |
חבר על
|
אם כבר סדרת N, אז רק N85.
לא N95, לא 95 8G. אבל אני חושב שה85 קצת יקר בשבילך. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
NOKIA 5800, נוח, כיפי, שימושי.. אני מרגיש כאילו יש לי אייפון ביד (לא בכל המובנים אבל בכל זאת) (והיה לי אייפון למעוניינים)
והטאץ' שלו מעולה.
![]() |
# 9 |
חבר על
|
אני יכול לתת לך את הדבר ההפוך מהמלצה -
אל תקנה את הפלאפונים של TOUCH אלא אם כן זה IPHONE - התנסיתי גם ב LG KU990 Viewty וגם ב Samsung TouchSmart - שניהם גועל נפש של טלפונים, תוך חודשיים הם נראים כאילו יש לך אותם משנות ה60, למרות שזה תופס טיפה בהתחלה ומתלהבים - אחר כך פשוט גועל נפש, אם אתה מחפש משהו ממש נוח לטווח ארוך - אבל זה עולה 2000 שקל, זה הnokia e71 שמספק אותי יפה מאוד כבר חצי שנה ![]()
# 10 |
חבר בקהילה
|
אני הולך לקנות הקיץ את Sony Ericsson c702 - פלאפון איכותי, קומפקטי, וחזק.
כל הקטע הזה של לקנות פלאפונים בגודל מקרר והכל בשביל מסך טאץ' ממש לא מוצא חן בעיני. Last edited by GoldenToy; 08-06-09 at 08:10.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|