|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
קיימת דרך כלשהי לעשות את זה?
שלום.
אני רוצה שתהיה תיבה באתר שלי, ושם יקשו כתובת ואתר האינטרנט יפתח בframe או משהו כזה בריבוע בתוך האתר. ז"א נגיד והייתי בכתובת: example.com שם תיההי תיבה, כמו שורת כתובת, הכתובת שתוקש האותה תיבה יפתח במין תיבה בתוך example.com ולא תפתח חלון חדש או משהו כזה. יש אפשרות לעשות דבר כזה? לי זה נשמע כאילו אני מנסה ליצור דפדפן בתוך דפדפן, משהו שאני לא רוצה לעשות אבל קשה לי להאמין שישנה פונקצייה שתפתח חלון כלשהי בframe או בכל מקום אחר אבל אולי. תודה.
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
מאוד פשוט. לIFRAME תן שם ואז בקישור תעשה target="השםשלהIFRAME"
כמו זה: HTML קוד:
<a href="YOURSITELINK" target="MyIframe">קישור לדף בתוך הדף</a> <iframe name="MyIframe" src="default site" width="90%" height="90%"> |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
חשבתי על משהו כזה, השאלה היא האם iframe תקני?
דבר נוסף, אני רוצה לעשות תיבת טקסט וכפתור submit, שילחצו על הכפתור האתר יפתח מיידית בחלון אחרף בחלק אחר של frame... עשיתי כל מיני ניסיונות שום דבר לא הצליח.. יש דוגמא כזו באינטרנט? ללמוד מהקוד או משהו.. כי אני צריך שברגע שילחצו submit הכתובת תיכנס לאיזה משתנה ואז בframe אני מציב את האתר ששמור במשתנה. מקווה שהבנתם. תודה.
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
iframe לא תקני בXHTML מסוג STRICT כן תקני בTRANSITIONAL וFRAMESET. לגבי תיבת טקסט אם הבנתי נכון אתה עושה ככה. כפתור SUBMIT והטקסט FIELD שלך, את שניהם בFORM. על הFORM אתה מגדיר בעזרת JS שיעשה מה שאתה רוצה לדוגמה: HTML קוד:
<form method="post" action="#" onsubmit="return false;document.getElementById('MyIframe').src='document.getElementById('MyField').value"> <input type="text" id="MyField" class="input" value="כתובת" /> <input type="submit" value="שלח" /> </form> <iframe id="MyIframe" src="" width="90%" height="90%"> עריכה: ביצעתי שינויים, בדקתי את הקוד והוא לא עבד, עכשיו עובד: HTML קוד:
<form method="post" action="#" onsubmit="document.getElementById('MyIframe').src=document.getElementById('MyField').value;return false;"> <input type="text" id="MyField" value="כתובת" /> <input type="submit" value="שלח" onclick="" /> </form> <iframe id="MyIframe" src="test.com" width="90%" height="90%"> Last edited by Shay Ben Moshe; 04-06-09 at 14:11.. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
אם הבנתי אותך נכון זה פשוט
זה יצור טופס שנשלח דרך פריים בלתי נראה ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
זה עובד רק יש לי 2 שאלות: 1. הקוד הזה תקני? בכל הדפדפנים? כי זה מאוד חשוב לי. 2. אני רוצה שליד התיבה, אני יציג דף כלשהו, למשל אני אטען את yahoo.com, שילחצו על קישור שם, ב yahoo, הוא יפתח בחלון התחתון (איפה שנפתח גם מה שכותבים בתיבה). בעיקרון אני אמור להוסיף עוד frame אבל איך אני גורם שתיהיה השפעה בחלון השני? תודה רבה ![]()
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
אני זוכר שפעם הצלחתי ליצור משהו כזה אבל אני לו זוכר איך זה נעשה ואם זה היה תקני בכלל.
בוא נעשה את זה יותר פשוט, אפשר לעשות ליד התיבה קישורים שיפתחו בחלון למטה? קישור בודד: PHP קוד:
תודה.
# 9 |
חבר מתקדם
|
iframe לפי דעתי זה תקני, frame וframeset כבר מחוץ לתקן.
|
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
frame וframeset תקינים במסמך מסוג Frameset וIFRAME תקין גם בFrameset וגם בTransitional.
את HTML קוד:
<a href="http://www.google.co.il">גוגל</a> HTML קוד:
<a href="http://www.google.co.il" target="MyIframe">גוגל</a> |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|