|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
ביקורת מצויינת על המעצב איתי נעמן
שלום שמי דוד,
אני מתכנת ומקודד אתרים, ורוב הלקוחות שלי בדרך-כלל רוצים לקנות ממני הכל ביחד, עיצוב תכנות קידוד איחסון ודומיין, אז לגבי העיצוב עבדתי עד עכשיו עם מספר מעצבים, אבל התוצאות שלהם לא היו מספיק טובות לפי הלקוחות. אז התחלתי לחפש מעצב חדש, שאני יעבוד איתו בצורה קבועה, כי לקוחות מגיעים אלי מפה לאוזן לרוב, וזה אנשים שאני מקיר פנים אל פנים. אחרי שחיפשתי בפורום ובאינטרנט, הגעתי לאיתי נעמן, ויש כשהתחלתי לדבר איתו, הבנתי שמדבור בבחור רציני, ובוגר. בהמשך השיחה, שאלתי אותו לגבי עבודות קודמות, על-מנת לקבל התרשמות ראשונית מהמעצב, אבל הבנתי שהוא לא עבד והתעסק בתחום תקופת זמן ארוכה, וחזר להשקיע מחדש בתחום. בהתחלה היו לי ספקות לגביו, אבל ישר אחרי שהגיש לי עבודה גמורה של עיצוב ללקוח, תוך פרק זמן של כמה שעות בודדות, ישר הבנתי שהבאנדם רציני, מהיר, מקצועי ובעל מילה. דיברתי הרבה, והנה ההוכחה : http://img91.imageshack.us/my.php?image=zikokim.png כמו שאתם רואים, עיצוב מאוד מקצועי, ופגע בול במטרה, והכי חשוב הלהיב את הלקוח מיידית. כמו שראיתם (קראתם), איתי הוא לא עוד סתם ילד שלומד פוטושופ בפורומים וחושב שהוא "מעצב", אלה מעצב מקצועי ורציני. וכרגע הוא עובד תחת השם : Qopaq. אני נהנתי לעבוד איתו, וממשיך לעבוד, כל הלקוחות החדשים שלי עוברים דרכו...ומרוצים ![]() בתודה, דוד.
# 2 |
אקס מנהל
|
הביקורת חוקית כיוון שנכתבה על מעצב.
ומצורפת איתה תמונת העיצוב, כפי שכתוב בחוקי הפורום. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
דימה מותר להביא פה דעה על העיצוב או על מה?
# 4 | ||
חבר מתקדם
|
ציטוט:
עיצוב באמת נחמד.. אבל יש לי משהו שעיצבן אותי טיפה ציטוט:
אבל אנשים לא נולדים עם חוש לעיצוב והם ישר מקצועיים, הם לומדים במשך השנים.. כמו שתינוק נולד הוא לא מתחיל ישר ללכת ולרוץ.. לוקח לו זמן ללכת. וזה שאתה אומר איתי הוא לא עוד סתם ילד. זה אומר שאתה מעליב את כל המעצבים... וחוץ מזה איך איתי למד פוטושופ? Last edited by WCMS; 19-05-09 at 15:35.. |
||
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
קודם כל דוד תודה רבה גם אני נהנתי לעבוד איתך.
דבר שני העיצוב שמוצג פה הוא לא עיצוב שאפשר על פיו להעריך את הרמה שלי עד כמה היא גבוהה או לא. כי כל העיצוב בנוי ע"פ בקשת הלקוח ואין כאן יותר מדיי אלמנטים שאמורים להעיד על הרמה. דבר נוסף למי שרוצה לדעת למדתי מספרים משהו כמו 4-5 ספרים רכשתי ניסיון באינטרנט ועוד שנה וחצי עבודה בסטודיו "פוש". מי שמעוניין לראות עבודות קודמות או לקבל הצעת מחיר מוזמן לשלוח ה"פ או ליצור קשר בטלפון שמספרו: 054-2323965 יום טוב. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
שמח לשמוע. בקרוב מאוד כנראה אקנה ממנו עיצוב.
בהצלחה איתי! |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() אני כמתכנת ומקודד גם הלקוח מבקש שאני יקודד לו דף נחיתה פשוט שחור לבן גם שם אני ישקיע ויעשה אותו ברמה הכי גבוהה שאני יכול וזה שאנשים לומדים מספרים לא הופך אותם למיקצועים אין שום הבדל בין ספר לאינטרנט
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
השאר מתפתחים לפי מה שרוצים לעשות לדעתי זו הדרך הכי טובה לפחות בתכנות לפתח את עצמך לדברים שאתה רוצה להתפתח.
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
מה כולם התלהבו, ספרים אינטרנט, מה אתם פה מתכנים הכי טובים בארץ? או מעצבים לחלופין ?
האשכול נועד, לדבר אחד בלבד להמליץ על מעצב, שאני אוהב ועובד איתו ולפי דעתי הוא מקצועי, זה הכל. לא למשוע מה כל אחד יודע, או דעתו על סגנון לימוד ספרים, זה מאוד קל לקחת אשכול ויש להפוך אותו למשו אחר. מעכשיו, אם יש לכם תגובה לא לדבר סתם, אם משו טוב עליו לדוגמא אז תרשמו, ותבססו על משהו, לא לדון לי פה על ספרים ואיך לומדים וכו' .. אתם הופכים תאשכול לספאם, וזאת לא המטרה שלו !
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|