|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
|
[דרושים] אדמינים מקצועים לשרתי משחק על שרת יעודי.
שלום לכולם.
(( אני רוצה לציין לפני כן, שכל הצעה לשרת מסויים, אשר יכול להתאכסן על יעודי, תתקבל בברכה (( כל שרת משחק, וכל שרת אחר שנראה לכם שיכול למשוך קהל במידה ותנהלו אותו. )) בעקבות פרוייקט מסויים שאני כרגע פותח והוא בשלבים. אני מחפש אדמינים כשרים ורעננים למס' שרתים שאני פותח לשרתי משחק של CS 1.6 השרתים מאוכסנים על שרת יעודי חזק מאוד שאני השכרתי. אני מחפש כמובן גם רעיונות והצעות מוסיימות לאנשים אם יש, כי אני יכול לפתוח מס' גדול מאוד של שרתים במידה וזה מצליח. שרת לדוגמא שפועל כבר עם מוד ( ZombieMod Plague ): 212.150.123.245:2222 בעקרון אני צריך אנשים שהיה להם פעם סרבר, או שיש להם, הם יודעים פקודות לאדמין, אפילו רצוי שהם יבינו במודים אפילו יותר טוב אם ידעו להתעסק איתם, אם לא זה גם בסדר. אבל הכי חשוב לי שיהיו רציניים, לא כאלה אדמינים שרבים עם ילדים שמשחקים אלה מטפלים בבעיות בשרת, וכאלה שמפרסמים ומביאים הרבה אנשים. אתם מקבלים אדמין בשרת וגישות לכל המודים המיחודים שאני מתקין, זה כייף זאת הנאה ואלו לא סתם שרתים. בכל מקרה עוד פרטים תוכלו למצוא פה : http://fun-zone.co.il/?file=kop7.php + יש שם טופס שאתם פשוט מעתיקים את מה שכתוב שם ומדביקים לתוכן ושולחים מייל עם הפרטים שלכם. אני בודק את זה ויוצר אתכם קשר. אם יש לכם שאלות בלי קשר תוכלו לבדוק שם באתר יש שם "צרו קשר" או שאתם יכולים לשלוח לי פה הודעה פרטית. אם יש לכם שאלות או משהוא, אתם מוזמנים להגיב. בהצלחה =] |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
זה חוקי לפרסם דבר כזה?,
בכל מקרה אני מקווה שאתה עושה בחכם ומריץ רק שרתים חוקיים (STEAM)... |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
יש לי תואר ראשון במדעי משחקי המחשב עם התמחות בCS .
עאלק מקצועיים .
חבר וותיק
|
|
![]() |
# 5 |
Whatever
|
זה אפילו לא קרוב להיות הפורום המתאים.
|
|