|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
צריכים אחסון? לא יכולים לשלם? מעוניינים לחסוך כסף?
שלום לכולם.
אם אתם צריכים אחסון, או שאתם בעלי אתרים ומשלמים המון על האחסון שלכם הגעתם למקום הנכון. יש ברשותי רייסלר לינוקס עם פאנל ניהול DA , יש המון מקום באחסון שאני לא משתמש בו. אני מעוניין לתת לכם חלק מהאחסון הזה בהתאם לגודל האתר והצרכים שלו לחלוטין בחינם. כל שאני מבקש הוא או באנר פרסומת בגודל סטנדרטי או פרסומת אדסנס במידה והאתר חוקי. יש לציין שאיני מחפש לתת אחסון לאנשים שמתכננים לבנות אתר בתקופה הקרובה. במידה ויש לכם אתר ואתם מעוניינים לאחסן אותו אצלי או לשמוע פרטים נוספים: MSN: comeback.t@gmail.com ICQ: 2590459552 עדיפות מסנגר או מייל. או השאירו כאן תגובה עם הפרטים הבאים: שם: גיל: דרך ליצירת קשר: האתר/נושא האתר: ותק האתר: מספר כניסות: תודה ושבת שלום
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
חסות אחסון זה לא באמתחשוב איך תקרא לזה, בסופו של דבר יש מה שאני נותן תמורת מה שאני מעוניין לקבל.
|
|