![]() |
# 1 |
חבר על
|
![]() צהרים טובים.
אז ככה... אתם לא תאמינו למה שראיתי,ואני בעצמי לא מאמין.. אני מתארגן לפני היציאה לדודים [על האש ![]() פתאום אני שומע רעש חזק! של מטוס/ מסוק.. ותבינו אני גר יחסית קרוב לים אז עוברים בלי בעיה מסוקים צבאיים שם בגובה יחסית לא גבוה.. אבל הפעם הרעש היה ממש שונה וחזק פי כמה.. בכל מקרה יצאתי כמו כל הזמן למרפסת לראות מזה ובשנייה הייתי ![]() ![]() ![]() ![]() פשוט ככה. בכל מקרה מה אני רואה? מטוס של אל-על ! בגובה נמוך ככל האפשר! ושתבינו שיש מיליוני בתים מתחתיו ! והוא היה ממש נמוך!ראיתי אותו אפשר להגיד הכי קרוב לגודל המקורי.. אם זה הגודל המקורי ----------------------- אז אני ראיתי ------------------- הקווים זה כאילו הגודל =] בכל מקרה, עמדתי המום ופתאום אני רואה מאחורי עוד מטוס של אל-על ! וזה היה נראה כאילו הוא מתחתיו מתדלק אותו או משהו כי לפעמים יש מקרים שצריך לתדלק באוויר.. ואז אני רואה עוד 2 מטוסים ! כל מטוס רחוק משני בכמה עשרות מטרים וככה היו 4 מטוסים! הראשון היה פשוט ענקי! בגודל הכי קרוב לגדול! השנו קטן יותר ועד לרביעי שהיה בגודל בינוני! בכל מקרה הסתכלתי ואז הבנית שאין תדלוק וכלום פשוט טסים נמוך 4 מטוסי אל-על... אני חייב להגיד לכם שאני הייתי המום לא הבנתי מה קורה ![]() אין שום שדה מטוסים קרוב לאיפה שאני גר אני גר בנתניה במרכז.. ומטוס לא ינחת לגובה כזה עד לבן גוריון או מקום אחר.. לא יודע למה זה ככה אולי ניסוי או משהו ,אבל זה היה מוזר ומלחיץ מצחד אחד.. לא היה זמן לצלם וכלום אני פשוט קפאתי במקום ! לראות 4 מטוסים כאלה נמוכים! בנתניה ! מעל עשרות בניינים!?? WOW זה לא קורה כל יום =] פשוט מוזר טוב אני זז =] חג שמח ושלא תראו מקרים כאלה D: |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
גם אני ראיתי, ראיתי שלושה מטוסים טסים ביחד (לא יודע של איזה חברה) ממש קרוב.
אחרי כמה דקות, ראיתי מטוס ענקי ולידיו 3 מטוסים יותר קטנים. וכולם טסו מממש קרוב לאדמה. אני גר בבת-ים, |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
אני ראיתי 4 ! בנתניה..
אחד קרוב לשני והראשון היה ממש ממש נמוך! אגב עדכון קטן! עכשיו בדקה הזאת שמעתי עוד אחד >< וראיתי גם נמוך >< מזה לעזעזל? ולמה כל כך נמוך?מה קורה פה?? |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
חג שמח?
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
בלי קשר לחג, אצלי (אני גר בחולון) רואים כמה אל-איטליה ואיבריה דפוקות. כמעט עשו תאונה 3 פעמים ליד הבית שלי.
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
זה חיל האוויר כל שנה זה ככה וכל פעם הם נמוכים רצח.
# 8 |
הוסטסניון
|
שנה שעברה בחיפה ובעוד מלא ערים היה מטס יפה.. הנה תמונה שצילמתי
![]() זה מטוס שמתדלק באוויר
# 9 |
חבר על
|
אוקי ,אבל זה של הצבא.
הפעם עשו של אל-על.. 4 מטוסים כמו שהיה בכתבה וכמו שראיתי =] |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר על
|
באמת יפה מצידם להשקיע דברים לקהילה ביום העצמאות
![]() כל הכבוד.. יישר כוח, חבל מאוד שלא עברו באיזור שלי.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|